Prima pagină » Cancan ultimă oră » Imagini cu Andreea Mantea la plajă. Cum arată prezentatoarea în costum de baie – FOTO

Imagini cu Andreea Mantea la plajă. Cum arată prezentatoarea în costum de baie – FOTO

29 iun. 2024, 17:40,
BZI.ro, în Cancan ultimă oră

Andreea Mantea a postat pe rețelele de socializare mai multe fotografii cu ea în costum de baie. Prezentatoarea TV a slăbit mai multe kilograme, după ce a apelat la un remediu natural.

Andreea Mantea, una dintre cele mai apreciate vedete TV ale momentului, și-a încântat fanii cu câteva fotografii spectaculoase publicate pe rețelele de socializare. În imagini, vedeta apare într-un costum de baie, etalându-și formele, iar bărbații nu și-au putut lua ochii de la ea.

Fotografiile, realizate într-o locație din Năvodari, au făcut furori pe Instagram. Fanii au fost rapid cuceriți de aceste imagini, Andreea Mantea primind numeroase complimente și aprecieri pentru felul în care arată.

Andreea Mantea a dezvăluit remediul natural care a ajutat-o să slăbească

Andreea Mantea a fost vedeta serii la un eveniment de prestigiu organizat de Unica.ro, unde nu doar că a captat toate privirile, dar a avut și rolul de prezentatoare.

În cadrul unui interviul, Andreea Mantea a rememorat amintirile sale din liceu și a împărtășit publicului secretul siluetei sale de invidiat. Vedeta a dezvăluit că a reușit să slăbească considerabil în ultima perioadă și că se menține în formă folosind remedii naturale.

Vedeta a subliniat importanța unei rutine de exerciții fizice și a unei diete echilibrate, axată pe alimente sănătoase și naturale. De asemenea, Andreea a mărturisit că meditația și yoga fac parte din rutina sa zilnică, contribuind semnificativ la starea sa de bine generală.

„N-am un secret, poate stresul. Nu am un secret. Beau ceaiuri, sunt atentă la mâncare, tot cea aud că ar funcționa, încerc și eu. Mă mai trezesc cu tot felul de iritații, alergii, probleme, dar pe mine nu mă interesează, eu vreau să le experimentez pe toate pe pielea mea, pentru că sunt foarte curioasă. Eu beau foarte mult ceai, de toate felurile, fac un amestec. Mai fac ceva de foarte mult timp și mie mi se pare normal. Îmi pun în apă dimineața puțină sare să mă hidratez foarte bine cu mineralele respective și mai pun într-o altă sticlă, îmi pun mai multe, unele la frigider, altele la temperatura camerei, salvie, rozmarin, oregano, mentă, castravete, în funcție de cum vreau eu să aibă apa respectivă aroma. Ele sunt antiinflamatoare, antimicrobiene, funcționează foarte bine asupra organismului, zic eu, pentru că mănânc foarte multe prostii, pentru că sunt pofticioasă și atunci mă gândesc că trebuie să vin și cu un aport sănătos. Iau multe suplimente, vitamine, ceva normal”, a declarat Andreea Mantea pentru wowbiz.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *