Prima pagină » Cancan ultimă oră » Imagini cu Adelina Chivu de când prezenta știrile la Antena 1. Ce nume avea când s-a lansat în presa din România

Imagini cu Adelina Chivu de când prezenta știrile la Antena 1. Ce nume avea când s-a lansat în presa din România

15 sept. 2024, 16:20,
în Cancan ultimă oră

Adelina Chivu a lucrat în presă o lungă perioadă de timp, însă în urmă cu 16 ani a renunțat la carieră. Acum, soția lui Cristi Chivu revine pe micul ecran, va prezenta „X Factor” la Antena 1 alături de Mihai Morar.

În urmă ani de zile, soția lui Cristi Chivu apărea pe micul ecran. Adelina Elisei, numele cu care s-a lansat în presa din România, a absolvit cursurile Facultății de Jurnalism din cadrul Universității MediaPRO. Aceasta și-a început cariera la agenția Mediafax, departamentul sport, lucrând apoi la revista „Monden” de la vremea aceea.

Ulterior, Adelina Chivu a lucrat la Antena 1 și Antena 3, unde prezenta știrile sportive. În urmă cu 16 ani, în anul 2008, ea s-a retras și s-a mutat în Milano cu soțul Cristi Chivu alături de care are două fetițe. Acum, în 2024, ea își face marea revenire în televiziune.

Adelina Chivu va prezenta „X Factor” la Antena 1

Pe 12 septembrie s-a aflat că Adelina Chivu prezintă „X Factor” alături de Mihai Morar. După o pauză de 16 ani, Adelina Chivu revine în lumina reflectoarelor, alăturându-se lui Mihai Morar în postura de coprezentatoare a noului sezon X Factor.

Fosta prezentatoare de la Antena și soția fostului căpitan al echipei naționale de fotbal, Cristi Chivu, a decis să se reîntoarcă în peisajul media, după ce și-a dedicat ultimii ani familiei și creșterii copiilor.

„După 16 ani în care am stat departe de meseria mea şi m-am bucurat de familie, am ales să mă întorc la Antena 1, să prezint împreună cu Mihai cel mai important proiect de muzică şi televiziune din lume.

X Factor combină în cel mai fericit mod două dintre pasiunile mele: poveştile de viaţă ale oamenilor şi muzica, fără de care eu nu pot să trăiesc. Deşi nu mă gândeam că drumul meu va mai fi sinonim cu televiziunea, iată că niciodată nu poţi să spui niciodată şi că toate femeile se pot întoarce la pasiunile lor chiar şi după o perioadă mai lungă sau mai scurtă în care se dedică familiei.

Natalia şi Anastasia, fetele mele, sunt fane absolute ale X Factor şi abia aşteaptă şi ele să vadă versiunea românească. Sunt fericită să revin într-o echipă cu oameni care au atât de multă experienţă în muzică şi televiziune, alături de concurenţi talentaţi, care abia aşteaptă să fie descoperiţi şi în faţa unui public care iubeşte spectacolul!”, dezvăluie Adelina Chivu.

Mihai Morar: „Noi ne cunoaştem de ani buni, am fost colegi în Antena, încă de la începuturile noastre”

La rândul lui, gazda matinalului de la Radio ZU şi realizatorul unuia dintre cele mai de succes podcasturi româneşti, Fain şi simplu, Mihai Morar spune:

„Sunt încântat să prezint noul X Factor alături de Adelina şi vă promitem că împreună vom aduce emoţia şi poveştile extraordinare ale concurenţilor în casele telespectatorilor. Noi ne cunoaştem de ani buni, am fost colegi în Antena, încă de la începuturile noastre, aşa că putem vorbi deja din categoria «pe vremea noastră»”, a declarat Mihai Morar, unul dintre cei mai cunoscuţi oameni de radio din România.

Cel mai nou sezon X Factor România îi aduce la masa juriului pe Delia, Puya, Marius Moga şi Ştefan Bănică, într-o competiţie unică, ce va face telespectatorii parte dintr-un spectacol de neuitat. Cei patru jurați vor încerca să descopere factorul X și să îl atragă în grupa sa, pentru a câștiga marele trofeu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală - pdf
14 septembrie 2024
14 septembrie 2024