Prima pagină » Local » Imagini copleșitoare după o lună de la scena de coșmar din Cantemir. Câteva șosețele lângă blocul de unde Mălina a căzut cu tot cu bebeluș amintesc de tragedie. Ce se va întâmpla cu tânăra? – FOTO/VIDEO

Imagini copleșitoare după o lună de la scena de coșmar din Cantemir. Câteva șosețele lângă blocul de unde Mălina a căzut cu tot cu bebeluș amintesc de tragedie. Ce se va întâmpla cu tânăra? – FOTO/VIDEO

10 feb. 2024, 02:00,
Lucian SAVA, în Local

A trecut o lună, iar urmele tragediei din Cantemir încă se mai văd. Câteva șosețele ajunse pe iarba de lângă bloc amintesc de faptul că acolo s-a stins un bebeluș. Mălina, tânăra doctoriță, ar putea fi acuzată de omor asupra unui membru de familie, însă rămâne de văzut în ce direcție o va lua ancheta

A trecut o lună de când Mălina, o tânără doctoriță, și-a aruncat bebelușul pe geam, apoi a sărit în gol. Urmele tragediei au rămas. Câteva șosețele pe iarba de lângă bloc amintesc de faptul că acolo un bebeluș s-a stins. Ușa apartamentul unde locuia Mălina împreună cu soțul și bebelușul a fost legată cu un lanț, iar fereastra distrusă de incendiu a fost blocată cu o bucată de placaj din lemn. Vecinii spun că după tragedie l-au mai văzut pe soțul Mălinei însoțit de mama lui la apartament.

Imagini copleșitoare de la blocul din Cantemir

Locatarii încă sunt șocați de tragedie.

„A mai venit pe aici, adică l-am mai văzut de câteva ori. Era cu mama lui, nu știu exact ce a făcut că o perioadă a fost sigilat apartamentul. De ea nu știu nimic, nu cred că a fost pe aici. Păcat, o tragedie imensă. O fată tânără și frumoasă, nu știu ce o fi gândit atunci și ce a vrut să facă de fapt”, a spus o locatară din blocul în care s-a petrecut tragedia.

Trebuie precizat că apartamentul a fost serios avariat în urma incendiului, la fel și o parte din fațada imobilului. Imaginile sunt copleșitoare.

Va fi găsită vinovată Mălina Pâslaru?

Cel mai probabil, tânăra doctoriță va fi trimisă în judecată, însă ancheta mai durează.

„Parchetul de pe lângă Tribunalul Iași a înregistrat, la data de 10.01.2024, dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă de omor asupra unui membru de familie față de victima P.V.C. (în vârstă de 5 luni), prevăzută de art. 32 alin. (1) raportat la art. 188 alin (1) din Codul Penal cu rap. la art. 199 alin 1 C. pen. În fapt, din cercetările efectuate până în prezent a rezultat că, la data de 10.01.2024, în jurul orelor 15.00, minorul P.V.C. a fost aruncat pe fereastra apartamentului situat în mun. Iași, aleea Decebal nr. 4, et. 3, după care mama acestuia, numita P.M.M, în vârstă de 29 de ani, s-a aruncat și ea pe fereastra aceluiași apartament.

Cele două victime au fost transportate la spital în stare gravă. În cursul serii de 10.01.2024, minorul a decedat la unitatea spitalicească unde era internat, ca urmare a leziunilor suferite. În acest moment, se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de omor asupra unui membru de familie, prev. de art. 188 alin. 1 C. pen. cu rap. la art.19 alin. I C. pen. Cercetările continuă pentru stabilirea cu exactitate a situației de fapt, prin identificarea de mijloace de probă suplimentare”, a precizat, la scurt timp după incident, prim-procurorul Elena Mădălina Pricop.

Ulterior, după moartea bebelușului, încadrarea a fost schimbată. Imaginile copleșitoare din Cantemir vor rămâne mult în mintea locatarilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *