Prima pagină » Local » Imagini copleșitoare de la mormânt! O fotografie uriașă a fost așezată la căpătâiul tânărului asasinat la petrecere. „Casapul” său a aflat că mai stă după gratii – FOTO/VIDEO

Imagini copleșitoare de la mormânt! O fotografie uriașă a fost așezată la căpătâiul tânărului asasinat la petrecere. „Casapul” său a aflat că mai stă după gratii – FOTO/VIDEO

19 oct. 2023, 02:00,
Lucian SAVA, în Local

Casapu, tânărul care a ucis la o petrecere de majorat, a aflat că mai stă încă 30 de zile în arest. La căpătâiul lui Sebastian stă o fotografie uriașă cu el. Aceasta este vizibilă din orice colț al cimitirului, iar cei care o privesc se emoționează până la lacrimi

Timpul trece, iar Sebastian Iulian Butnariu, tânărul care a fost ucis la o petrecere de majorat, parcă așteaptă să i se facă dreptate. În timp ce la căpătâiul său a fost amplasată o fotografie uriașă, criminalul a aflat recent că va mai rămâne încă 30 de zile în arest. Sebastian Iulian Butnariu, în vârstă de 20 de ani, a murit în chinuri groaznice chiar la 2 case distanță de locuința lui. „Casapu”, un puști cu aere de șmecher, a dat cu un cuțit pe unde a apucat, iar încă doi tineri puteau fi uciși, însă au scăpat cu viață. Lecția de „smardoi” pe care a predat-o îl va ține în pușcărie ani grei. Totul a pornit de la un conflict apărut între Tudose, un puști care s-a zbătut între viață și moarte, și Andrei Petronel Silion, poreclit „Casapu”.

Între cei doi a mai intervenit încă o persoană, iar Iulian Sebastian Butnariu și-a dorit să aplaneze situația. Dar și-a găsit sfârșitul în mâinile puștiului cu aere de smardoi și ale complicelui său, Florin Armando Maxim. Cei doi au avut cel mai ascuțit cuțit în mână și i l-au înfipt direct în inimă și-n spate.

O fotografie uriașă a fost așezată la căpătâiul tânărului asasinat

Casapu, puștiul cu aere de șmecher, n-ar fi fost singurul care a constituit această scenă macabră. Ar mai fi avut două ajutoare. Unul dintre ei a contribuit la măcel cu diferite obiecte, iar celălalt s-a ocupat de transportul vinovaților pentru a nu da piept cu legea.

Miercuri, 20 septembrie 2023, familia Butnariu a fost împietrită de durere. O inimă uriașă din trandafiri albi a deschis cortegiul funerar al tânărului asasinat lângă casă, iar părinții și frații i-au lăsat un ultim mesaj. La înmormântare au participat zeci de oameni. Nimeni nu a înțeles de ce Sebastian a trebuit să moară în chinuri doar pentru că a încercat să aplaneze un conflict. Trebuie precizat faptul că tânărul ucis câștigase, în urmă cu câțiva ani, lupta cu o boală grea. În curând, criminalul va fi trimis, cel mai probabil, în judecată pentru omor.

Dacă va fi găsit vinovat, va sta ani grei în spatele gratiilor. Cert este că o fotografie uriașă a fost așezată la căpătâiul tânărului asasinat.

Comentarii
  • Moarte criminalului !!!!!

  • Ferească-te Dumnezeu de idioți si drogați! Legile nu sunt aspre la noi, pe viata merita criminalul si eventual injecția de final, sa nu plătim pentru el pușcăria. Daca iese peste 10-20 de ani, e foarte ușor sa o comita din nou, fără remușcări.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *