Prima pagină » Local » Imaginea zilei la Iaşi! Poliţiştii au oprit în trafic un şofer care circula cu un Rolls – Royce decapotat. Afară temperatura este negativă – EXCLUSIV, FOTO, VIDEO

Imaginea zilei la Iaşi! Poliţiştii au oprit în trafic un şofer care circula cu un Rolls – Royce decapotat. Afară temperatura este negativă – EXCLUSIV, FOTO, VIDEO

23 ian. 2024, 08:51, 13 ,
în Local

Un șofer aflat la volanul unui Rolls Royce a fost oprit de polițiștii ieșeni. Nimic greșit până aici. Însă, bolidul de lux este decapotat, iar temperatura de afară este negativă.

UPDATE 2: Bolidul de lux a fost ridicat de o platformă. Rolls Royce-ul va rămâne în grija autorităților până se va termina ancheta proprietarului.

UPDATE: Conform unor surse exclusive ale BZI.RO, șoferul ar fi fost prins sub influența drogurilor și a băuturilor alcoolice.

Martorii povestesc că bărbatul era de dimineață pe trotuar salutând neinteligibil pe orice persoană ce trecea prin zona Palat.

Știre inițială

Momentan nu se știe care este motivul pentru care agenții l-au oprit pe conducătorul auto.

Imaginile zilei au fost surprinse pe strada Palat.

Revenim cu detalii!

Comentarii
  • Le-a fost frica politistilor sa nu raceasca la cap teribilistul. Sau poate era deja racit…………….

  • Sa-i dea un vin fiert?

  • patronul de la 77777

  • Domnu cu rolls caută să ai facă reclamă, L am văzut și zilele trecute tot decapotat

  • PENTRU CA AVEA MUZICA TARE

  • Sa inteleg ca este infractiune sa conduci cind vrei o masina decapotabila ? pentru care incalcare a codului rutier a fost oprit in trafic autoturismul ? daca nu a fost nici una atunci este un abuz si o ilegalitate !, in america pot fi dati in judecata si concediati imediat militienii pentru abuz in serviciu

  • nu-i destul ca e strada ingusta, semafor Sf Andrei, trecere Pizzeria Domneasca, mereu ambuteiaj, masini pe linia de tramvai, mai opreste si masina acolo. sa stam in trafic toti pana la pul’var. nu avea loc in fata prefecturii sa-l opreasca, e strada mai lata in plm acolo!

  • De prevenție ați auzit? Dacă era vreun șofer care a consumat alcool sau droguri?? Băi cârnaților..nu mai atacați poliția..f bine a făcut… dacă era mă ta pe stradă și vreun teribilist cu drog în sânge dădea peste ea? Te încântă că era o decapotabilă?? …f bine l au oprit pt prevenție…la – 3 grd.mergi cu mașina decapotată…. terminați cu scenarii ..SF de ce a fost oprit … că nu e normal…e f normal… Prevenție.

  • Mare cocalar

    Ai uite așa se plimbă un cocalar pe banii fraierilor care joaca la păcănele.

  • Șoferul era în tricou posibil sa fi fost beat sau drogat

  • tziganu nenorocit, futui in cur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
03 octombrie 2024
03 octombrie 2024