Prima pagină » Cancan » Imaginea cu care Loredana Groza și-a uluit fanii

Imaginea cu care Loredana Groza și-a uluit fanii

03 iun. 2021, 16:00,
BZI.ro, în Cancan

Loredana Groza şi-a surprins din nou fanii cu ipostaze îndrăzneţe. De această dată, cunoscuta cântăreaţă a pozat în dormitor, purtând un body negru, transparent.

Zilele trecute, Loredana Groza s-a decis să posteze o imagine care să le stârnească imaginaţia admiratorilor. Ea a semnat poza cu hashtag-ul „Ca un copil rebel”, iar reacţiile nu s-au lăsat prea mult aşteptate. Sute de urmăritori i-au scris comentarii, în doar câteva ore.

Mulţi s-au întrecut în comentarii de apreciere: „Eşti o femeie foarte frumoasă şi bravo ţie”, „Eşti bombă”, „Arăţi superb, nu asculta haterii”, „Eşti o femeie frumoasă! Le e ciuda la toţi”.

Alţii au pus-o imediat la zid, considerând că artista exagerează cu postările sexy: „În niciun caz nu eşti ca un copil rebel, nu are nicio legătură una cu alta, ceea ce afişezi tu este vulgaritate totală, şi nu una frumoasă. Eşti mega exagerată cu postările astea”, „Când ai să te maturizezi?”, „Reclama la video-chat?”, „Ţi se vede veveriţa, fata mea”.

„Încă puţin şi te vedem goală. Cât de mult te apreciez pentru ceea ce eşti şi ce faci… tot pe atât nu înţeleg de ce pozezi în starleta porno în ultimul timp, chiar nu ai nevoie! Te faci de ras, îţi faci de ras toată carieră din spate. Doar pentru că te vezi sexy şi eşti mândră de cum arăţi nu trebuie să te postezi pe reţelele de socializare atât de dezbrăcată”.

„Parcă trebuia o poză din copilărie ?”, „Când te maturizezi?”, „Cap ai, minte îţi mai trebuie mamaie. Trist, ce pot învăţa copiii”, au fost o mică parte dintre mesajele răutăcioase primite din partea internauţilor.

Loredana Groza are o familie frumoasă

Loredana Groza este una dintre cele mai admirate femei de la noi din țară. Aceasta este o artistă completă, care nu de puține ori a reușit să strângă sute de oameni la concertele sale. Totodată, ea a cochetat și cu actoria, jucând în câteva telenovele, printre care și „State de România” sau „Inimă de țigan”.

Și totuși, cu privire la viața de familie, Loredana este foarte discretă. Rare sunt ocaziile în care artista face dezvăluiri despre soțul său ori despre fiica sa. Soțul, Andrei Boncea, este un cunoscut producător de filme din România, cu care Loredana Groza s-a căsătorit în 1998. Cât despre fiica sa, Elena Boncea este producător muzical la un post de radio din Capitală. De asemenea, din 2019, tânăra trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu artistul Jean Gavril.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *