Prima pagină » Radio » Actualitate » Imagine rară cu Mircea Radu din tinerețe. Cum a trăit vedeta TV Revoluția din 1989

Imagine rară cu Mircea Radu din tinerețe. Cum a trăit vedeta TV Revoluția din 1989

03 oct. 2023, 10:05,
BZI.ro, în Radio

Recent, Mircea Radu a împărtășit cu fanii săi o imagine rară din tinerețe, mai exact de acum 34 de ani, de la Revoluție. Deși a trecut ceva timp, vedeta TV și-a păstrat, în linii mari, trăsăturile fizice, fiind aproape neschimbat. În altă ordine de idei, Mircea Radu s-a detașat de lumea showbiz-ului și s-a retras în Piatra Neamț, unde duce o viață liniștită.

Deși s-a așezat la casa lui, Mircea Radu continuă să fie unul dintre cei mai râvniți bărbați din showbiz-ul românesc. Anii au trecut, însă, în cazul lui, pare că timpul a stat în loc. De curând, prezentatorul TV le-a arătat internauților o imagine cu el din vremea Revoluției, iar mulți sunt de părere că e neschimbat. Iată imaginea rară cu vedeta, din adolescență!

Imagine rară cu Mircea Radu din tinerețe

Deși s-a așezat la casa lui, Mircea Radu continuă să fie unul dintre cei mai râvniți bărbați din showbiz-ul românesc. Anii au trecut, însă, în cazul lui, pare că timpul a stat în loc. De curând, prezentatorul TV le-a arătat internauților o imagine cu el din vremea Revoluției, iar mulți sunt de părere că e neschimbat.

Mircea Radu este unu dintre cei mai îndrăgiți oameni de televiziune din România. De asemenea, el s-a clasat mereu pe primele locuri în „top-ul” celor mai râvniți bărbați din lumea mondenă. A făcut multe femei să suspine prin șarmul și charisma lui, însă doar una i-a cucerit inima, partenera lui de viață, Raluca Olaru.

Și acum, la 53 de ani, Mircea Radu este considerat unul dintre cei mai chipeși bărbați din showbiz. Se laudă cu mii de fani în întreaga țară, lucru ce poate fi dovedit și din numărul uriaș de urmăritori de pe rețelele de socializare. Cu toate acestea, puțini știu însă cum arăta vedeta în tinerețe.

În urmă cu câteva zile, Mircea Radu le-a făcut o frumoasă surpriză urmăritorilor săi de pe instagram. Omul de televiziune, care a ales să se depărteze în ultima vreme de lumina reflectoarelor, a postat o imagine rară cu el, din tinerețe. Potrivit spuselor sale, fotografia a fost realizată chiar în timpul Revoluției din 1989.

„Despre Revoluția mea”, a scris Mircea Radu în dreptul imaginii de pe Instagram.

Așa cum au observat și internauții, Mircea Radu nu s-a schimbat prea mult de atunci. Trăsăturile i-au rămas aceleași, mai ales privirea. Avea și pe atunci o mină serioasă, dar și o privire visătoare. Poza postată de el a strâns rapid mii de like-uri, dar și comentarii apreciative.

„Tinerețe ce frumoasă ești”, „Anii cei mai frumoși”, „Frumos atunci, frumos acum’, „Domnu Mircea, bre, da frumos mai erai” sau „O privire… «hotărâtă»!”, au fost doar câteva dintre reacțiile urmăritorilor lui Mircea Radu.

Mircea Radu, despre cum a trăit Revoluția din 1989

În urmă cu ceva timp, Mircea Radu a povestit pe blog-ul său cum au decurs întâmplările trăite de el în zilele în care a fost dat jos regimul Ceaușescu.

„Am coborât la Metrou. După două stații am ajuns la Piața Victoriei 2 apoi am schimbat către Romană – aș fi mers apoi pe jos până la Universitate; știam străduțe lăturalnice și ganguri în care speram să mai găsesc tomberoane neatinse. Scara rulantă mă urca de pe peron către suprafață. O trecere lină. Un urcuș fără piedică și fără niciun efort. Întâi a fost un zgomot înfundat ca atunci când pui mâinile pe urechi în apropierea unui stadion. Zgomotul își făcea loc printre sunetele din subteran înlocuindu-le și acoperindu-le treptat.

A devenit vuiet. Un vacarm în care se strigau lozinci anti. Au urmat imaginile – în dreptul Restauratului Grădinița, dintr-un trotuar pe altul al Bulevardului Magheru, formațiuni de luptă, în gardă, cu arme, scuturi și căști albe pe cap – nu mai văzusem așa ceva niciodată, nici nu știam că există, erau români? – față-n față cu câteva zeci de oameni, nu mulți, care strigau «Jos Ceaușescu!».

Atunci, în momentul ăla, viața mea a devenit alta. Așa cum unii se nasc și trăiesc liberi, eu am avut cea dintâi senzație de libertate la 21 de ani. Lumea se schimbase. Nu era urmă de milițian pe nicăieri. Și niciun tomberon”, a povestit Mircea Radu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *