Prima pagină » Cancan » Imagine emoționantă postată de Codin Maticiuc de la nunta lui Theo Rose. „Poza mea favorită!”

Imagine emoționantă postată de Codin Maticiuc de la nunta lui Theo Rose. „Poza mea favorită!”

24 oct. 2024, 15:48,
Cezar Bulgaru în Cancan

Codin Maticiuc publicat o imagine emoționantă de la nunta lui Theo Rose. La aproape o lună de la nunta lui Theo Rose, evenimentul organizat în secret la Izvoarele, județul Prahova, continuă să stârnească interes.

Chiar dacă atât mireasa, cât și mirele au fost discreți și nu au publicat multe imagini, Codin Maticiuc, tatăl domnișoarei de onoare, a fost foarte generos cu pozele de la eveniment.

Imagine emoționantă postată de Codin Maticiuc de la nunta lui Theo Rose

Postările lui surprind momente inedite, iar fotografiile cu fiica sa, Smaranda, au atras atenția și au fost apreciate ca fiind adevărate bijuterii fotografice.

”Cea mai frumoasă nuntă: poza mea favorită e no6 și de la 14 o să începeți să vă distrați de când Smaranda a început să se plictisească”, a scris simplu Codin Maticiuc pe rețelele de socializare, acolo unde a publicat o nouă serie de fotografii de la evenimentul care a făcut-o pe Smaranda o mică vedetă.

Smaranda a fost alături de tatăl ei la nuntă

La nunta lui Theo Rose, Smaranda, fiica lui Codin Maticiuc, a fost prezentă în rolul de domnișoară de onoare și a asistat la cele mai importante momente ale ceremoniei. Deși la început a fost încântată, ca orice copil de 6 ani, entuziasmul ei s-a diminuat treptat, iar plictiseala și-a făcut simțită prezența. Eforturile lui Codin de a-i menține atenția și de a o convinge „să stea frumos la poză” nu au avut prea mare succes.

Într-o scenă amuzantă, Codin a fost surprins stând în genunchi, șoptindu-i ceva fiicei sale, probabil încercând să o încurajeze să mai aibă puțină răbdare. Cu toate acestea, ca orice nuntă, evenimentul s-a prelungit suficient pentru ca Smaranda să își piardă răbdarea.

Pe fața de copil a Smarandei, se poate citi fără echivoc nerăbdarea, în ciuda ținutei impecabile de nuntă – o rochiță albă, dresuri delicate și pantofiori eleganți. La început, fetița pare încântată, captivată de spectacolul evenimentului, însă curând oboseala începe să își spună cuvântul. Își freacă ochii, cască și adoptă o expresie încruntată, sugerând că răbdarea ei e pe cale să se epuizeze. Deși inițial fascinată de atmosfera festivă, Smaranda ajunge să privească în jur cu o expresie plictisită, căutând ceva nou care să îi capteze din nou atenția în acel cadru devenit prea familiar.

Nunta lui Theo Rose a durat 5 ore Deși evenimentul a fost ținut departe de ochii publicului, fanii au fost încântați să afle detalii despre cea mai frumoasă zi din viața cântăreței. Theo Rose și Anghel Damian și-au unit destinele într-o atmosferă de poveste, iar emoția și fericirea acestui moment au fost cu adevărat memorabile. Cântăreața a ales verighetele cu ajutorul prietenei sale și nu a mai avut timp nici să le graveze.

La aproximativ o lună de la marele eveniment, Codin Maticiuc publicat o imagine emoționantă de la nunta lui Theo Rose.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
26 octombrie 2024
26 octombrie 2024