Prima pagină » Cancan ultimă oră » Imagine de familie cu Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc. Cum arată fiul cel mic al antrenorului de fotbal

Imagine de familie cu Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc. Cum arată fiul cel mic al antrenorului de fotbal

19 sept. 2022, 18:06,
BZI.ro, în Cancan ultimă oră

Laurențiu Reghecampf este un om împlinit. Antrenorul a împlinit astăzi 47 de ani, iar aseară a petrecut alături de cei dragi, dar și de iubita lui, Corina Caciuc. Dacă aseară a petrecut până în zori, astăzi este zi de relaxare în familie.

Laurențiu Reghecampf se poate declara un bărbat multumit și împlinit, deoarece are o familie frumoasaă alături de noua lui parteneră, Corina Caciuc. Acum, antrenorul a postat o imagine de familie, în care apare de alături de mama celui de-al treilea său fiu, Corina Caciuc, dar și de cel mic. Cum arată cel mai nou membrul al familie și cu cine seamănă.

Imagine de familie cu Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc

Laurențiu Reghecampf a început să fie din ce în ce mai activ pe rețelele de socializare. Dacă înainte el avea numai postări legate de fotbal, acum conținutul conturilor lui de socializare s-au schimbat.

De o vreme încoace, el se afișează din ce în ce mai des cu iubita lui, de care se vede clar că este îndrăgostit până peste cap. Recent, antrenorul de fotbal a publicat un portret de familie alături de Corina Caciuc și fiul lor.

Cum arată fiul cel mic al antrenorului de fotbal

Pare că Laurențiu Reghecampf și-a găsit cu adevărat liniștea în brațele Corinei Caciuc. Cei doi nu se mai sfiesc să se afișeze împreună, iar antrenorul de fotbal pune din ce în ce mai des poze cu iubita lui. De data aceasta, Reghe a publicat o fotografie de familie în care apare alături de iubita lui, dar și de fiul lor.

În imagine, cei 3 se aflau în casă, iar Laurențiu Reghecampf s-a afișat cu un zâmbet larg care îi dă de gol fericirea trăită. Cel mic se află în brațele mamei sale, Corina Caciuc, cu care seamănă perfect. Bebelușul se pare că a moștenit culoarea ochilor mamei lui, pentru în poză se vede foarte clar că are ochii de un albastru magnetic.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *