Prima pagină » Actualitate » Ilona Brezoianu se mărită în această vară! Florin Ristei îi va cânta la nuntă

Ilona Brezoianu se mărită în această vară! Florin Ristei îi va cânta la nuntă

06 iun. 2024, 08:50,
BZI.ro, în Actualitate

Ilona Brezoianu se mărită în această vară. Actrița și-a ales deja rochia de mireasă, iar designerul Ellida Toma a lăudat-o pentru opțiune. Nu doar personal îi merge de minune, și profesional, recent, a câștigat trofeul „Te cunosc de undeva, la Antena 1“, alături de Florin Ristei. De altfel, artistul i-a promis că îi va cânta la nuntă.

Ilona Brezoianu se mărită în această vară

Actrița Ilona Brezoianu se mărită în această vară. Bunul ei prieten Florin Ristei i-a promis că va cânta la nuntă. Artistul vrea să îi ofere acest moment în dar și este convins că totul va ieși de minune. Solistul recunoaște că, după o perioadă în care au fost nedespărțiți, acum se văd mai rar.

„Nu ne-am văzut să repetăm. Ar fi fost prea mult. Mă văd și la Neatza cu ea și la Te cunosc de undeva!, am cântat cu ea și la Sala Palatului, să mai facem și o pauză, zic. Să se mai vadă și cu iubitul ei, că s-a văzut mai des cu mine decât cu el. Și o să-i cânt și la nuntă. Am zis că-i fac cadou de nuntă. O să fie frumos, îi duc pe băieți, facem scenă frumoasă, îi montăm acolo în curte, îi cântă băieții, tot! Frumos! O masă să dea! Îmi fac playlist pentru nuntă, îmi iau țol!’, a declarat Florin Ristei.

Într-o emisiune TV, Ilona Brezoianu le-a pregătit o surpriză de proporții colegilor săi. Prezentatoarea a cedat tentației și le-a arătat celor prezenți în platou la acea vreme imagini cu rochia ei de mireasă. Momentul a fost transmis în direct, iar reacțiile celor din jur au fost delicioase.

În timp ce va păstra secretul piesei vestimentare pentru fani până în ziua nunții, ea a dorit să afle părerea fashion editorului Ellida Toma. Astfel, telespectatorii au avut privilegiul de a obține câteva detalii, în premieră, despre cum va fi rochia de mireasă a Ilonei.

„Îmi place foarte mult. Și ți se potrivește. Este exact pe stilul tău. Te văd cu rochia asta. O să fie o mireasă din toate punctele de vedere. Pentru că se simte bine, dar și arată minunat. Și-a ales o rochie care se potrivește perfect stilului ei”, a declarat Ellida Toma.

Actrița este împreună cu un bărbat care nu este obișnuit cu lumina reflectoarelor

Ilona Brezoianu este discretă atunci când vine vorba despre viața personală și evită să se afișeze public alături de bărbatul care îi aduce zâmbetul pe buze. Actrița formează un cuplu alături de un bărbat care nu este obișnuit cu lumina reflectoarelor, dar care o susține complet în demersurile sale artistice.

Ilona Brezoianu și alesul ei sunt împreună de un an și ceva, sunt întotdeauna acolo unul pentru celălalt și se înțeleg foarte bine.

„Eu sunt bineeee. E un băiat pe care eu l-am cunoscut într-un anumit context. Eu am cunoscut un băiat de un an și ceva și e foarte bine, suntem foarte ok împreună. Nu e actor, lucrează în cu totul alt domeniu. E actor în viața mea. În momentul vorbirii este plecat la schi. Este monitor de schi și mai are și alte chestii pe lângă. Sunt îndrăgostită”, a spus Ilona.

Despre iubitul ei, actrița a spus că este monitor de schi.

„El este monitor de schi, acum este în plin sezon, e și vacanță și este la pârtie. Are tot felul de rezervări, are copii acolo, copii cu care lucrează de ani de zile și a trebuit să meargă să facă asta. Eu nu schiez, schiez e mult spus, încerc să schiez, e ceva foarte rău, adică numai schi nu se numește ce fac eu, dar îmi dau toată silința”, a menționat Ilona.

Actrița susține că iubitul ei o vede ca pe o persoană normală.

„El mă vede în continuare ca o persoană normală, nu știu cât este de conștient de lumea asta în care mă învârt, pentru că eu, de fapt, în momentul în care nu sunt în fața camerelor sau la emisiuni, sunt o persoană absolut normală. Mă îmbrac normal, nu cheltuiesc foarte mulți bani pe haine, sunt un om exact așa cum eram și acum ani de zile, înainte să fiu cunoscută. Deci nu cred că este o surpriză”, a menționat Ilona Brezoianu se mărită în această vară.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *