Prima pagină » Cancan » Ilona Brezoianu, o mireasă în teniși. Ce au făcut mirii și invitații când s-a încheiat nunta

Ilona Brezoianu, o mireasă în teniși. Ce au făcut mirii și invitații când s-a încheiat nunta

22 iul. 2024, 12:15,
BZI.ro, în Cancan

Actrița Ilona Brezoianu a ales să fie o mireasă atipică, purtând teniși în ziua în care ea și iubitul ei și-au unit destinele în fața lui Dumnezeu. În urmă cu o lună, vedeta și partenerul ei, Andrei Lucian Alexandru, au făcut cununia civilă. Totodată, Ilona Brezoianu a ales ca la nunta ei să nu respecte o anumită tradiție, care de altdel pierde tot mai mult teren în ultima vreme.

În weekend, Ilona Brezoianu și Andrei și-au unit destinele în fața lui Dumnezeu. Cei doi au făcut cununia religioasă, care a fost urmată de o petrece atipică. Invitații la nuntă s-au distrat pe cinste, iar actrița ales să iasă din tiparele unui astfel de eveniment. Blondina a purtat o rochie de mireasă lejeră, făcută pe comandă, sub care a ascuns un detaliu interesant, ce a fost dat de gol în cele din urmă.

Ilona Brezoianu, o mireasă în teniși

În urmă cu o lună, Ilona Brezoianu și Andrei Lucian Alexandru făceau cununia civilă, iar în weekend-ul ce a trecut cei doi au făcut și cununia religioasă, care a fost urmată de o petrecere memorabilă. Nunta celor doi a fost una atipică, unde distracția și voia bună au fost în prim plan. Mirii și invitații au petrecut până dimineață, atunci când petrecerea s-a încheiat cu o baie în piscină.

Ilona Brezoianu a făcut nunta, iar rochia de mireasă pe care a decis să o poarte a fost una superbă, făcută pe comandă. Vedeta a optat pentru o ținută lejeră, care să îi permită să se miște în voie și să nu o încurce pe ringul de dans. Cu umerii goi și lungă până în pământ, ținuta a ascuns însă și un detaliu inedit.

Nu mulți sunt cei care au observat că sub rochia de mireasă lungă până în pământ actrița a ascuns o pereche de teneși. Așa cum spuneam, Ilona Brezoianu și-a dorit o ținută comodă, așa că pantofii cu toc nu au intrat în calculele ei. Actrița a stat pe ringul de dans toată seara, iar tenișii i-au permis să se miște în voie.

Mai mult, perechea de pantofi sport a fost și ea una atipică. Actrița și-a personalizat încălțările, iar pe teneșii albi a scris cu negru „Proaspăt căsătoriți”. De asemenea, alături de mesajul inscripționat a fost trecută și dată, dar și un desen cu un mire și o mireasă. Cea care a dat-o de gol pe actriță a fost chiar colega ei de la matinal, Diana Stejăreanu. Aceasta a postat în mediul online o fotografie cu pantofii de nuntă ai Ilonei Brezoianu.

Ce vedete au participat la nunta Ilonei Brezoianu

Florin Ristei, colegul ei de la matinalul de la Antena 1, nu a lipsit, el a și cântat la eveniment. Actrița Lia Bugnar a fost prezentă, actorul Marius Manole, stilistul Adina Buzatu, Cucu de la Noaptea Târziu, Cuza, bucătarul Nicolai Tand și prezentatoarea Diana Munteanu au fost printre invitații de seamă.

Toți s-au distrat încă de la valsul mirilor, care a avut loc lângă piscină, într-un cadru spectaculos. Petrecerea s-a încheiat cu un moment inedit, în care mirii și organizatorul Răzvan Babană, au sărit în piscină îmbrăcați.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *