Prima pagină » Cultural » Ilona Brezoianu face furori pe Instagram și se bucură de celebritate. Cât câștigă vedeta din proiectele sale

Ilona Brezoianu face furori pe Instagram și se bucură de celebritate. Cât câștigă vedeta din proiectele sale

30 ian. 2023, 09:37,
BZI.ro, în Cultural

Ilona Brezoianu face furori pe Instagram și se bucură de celebritate. Actrița cucerește publicul cu energia sa debordantă și glumele savuroase. Vedeta se mândrește cu o carieră de succes și nu ezită să se răsfețe ori de câte ori are ocazia. Aceasta nu se uită la bani când vine vorba de haine, accesorii și vacanțe. Iată cât câștigă vedeta din proiectele sale.

Ilona Brezoianu face furori pe Instagram și se bucură de celebritate

Ilona Brezoianu este una dintre cele mai apreciate actrițe din România. Aceasta se bucură din plin de celebritate și face furori de fiecare dată când apare pe scenă sau la tv. Vedeta a cucerit publicul la iUmor, iar ulterior s-a remarcat în rolul de prezentatoare la diferite emisiuni. La vârsta de 32 de ani, Ilona Brezoianu se mândrește cu realizările sale profesionale deosebite.

Dincolo de succesul în carieră, Ilona Brezoianu este extrem de discretă când vine vorba de planul amoros. Actrița a recunoscut recent că nu are un iubit și că nu este pregătită să aibă o relație. Vedeta preferă deocamdată să se dedice profesiei sale artistice și proiectelor în televiziune.

,,Să zicem că sunt și pretențioasă, dar nici nu m-am focusat pe aspectul ăsta pentru că am creierul împrăștiat în toate direcțiile. Am toate emisiunile, toate filmările, toate proiectele și nu mă pot focusa neapărat pe aspectul ăsta. Cred că ăsta este singurul motiv. Trebuie să fii un pic pregătit, iar eu nu sunt pregătită pentru că sunt cu gândul la tot ce am de făcut. Nu-mi permit în momentul ăsta să încurc pe nimeni. Și sunt prinsă în tot felul de relații de prietenie. Mă văd în fiecare zi cu foarte mulți oameni. Este greu pentru cineva să trăiască cu un om atât de ocupat și cu viața mea socială. Sunt cumva peste tot”, a declarat aceasta.

Altfel stau lucrurile când vine vorba de colega ei de breaslă, Anca Dumitra. Aceasta s-a căsătorit de curând și radiază de fericire alături de bărbatul care i-a cucerit definitiv inima. Actrița se află într-o formă fizică de invidiat și nu ezită să pozeze sexy pe rețelele de socializare.

Cât câștigă vedeta din proiectele în televiziune

Ilona Brezoianu se bucură de succes în actorie, dar face furori și în televiziune. Aceasta s-a remarcat în rolul de prezentatoare tv și a cucerit de fiecare dată publicul cu energia sa debordantă. Actrița a recunoscut că are mai multe surse de venit și că nu se mai uită la bani când vine vorba de haine sau de vacanțe.

Vedeta a dezvăluit recent pe ce cheltuie cei mai mulți bani, însă nu a dorit să mărturisească ce venituri încasează lunar.

,,Nu cumpăr chiar în fiecare lună, dar atunci când mă duc, cumpăr. Îmi place că am ajuns în punctul în care nu prea mă mai uit la preț. Dacă îmi place ceva, asta e, cât e, e. Nu dau chiar atât de mult. Am dat câteva sute de euro, mii de euro. Nu am piese de mii de euro în garderobă, pentru că nu îmi permit momentan. Dacă aș câștiga zeci de mii de euro poate mi-aș permite ceva de câteva mii, dar la cât câștig eu, câteva sute de euro pe o piesă… cam ăsta este maximumul pe care mi-l permit și vreau să îl dau pe o piesă. Sunt momente când se duce tot salariul pe haine.

Îmi ajung, că nu stau într-un singur salariu. Am un salariu de la Teatrul de Comedie, am un salariu de la Neatza. Am mai multe emisiuni. Să zicem că mă descurc.”, a precizat vedeta.

Ilona Brezoianu are o carieră de succes în actorie și televiziune și cucerește publicul de fiecare dată când apare în lumina reflectoarelor. Aceasta nu ezită să se răsfețe ori de câte ori are ocazia și nu regretă că deocamdată nu are un iubit.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *