Prima pagină » Cultural » Ilona Brezoianu de la iUmor nu este pregătită să aibă o relație. ,,Nu-mi permit în momentul ăsta să încurc pe nimeni…”

Ilona Brezoianu de la iUmor nu este pregătită să aibă o relație. ,,Nu-mi permit în momentul ăsta să încurc pe nimeni…”

20 sept. 2022, 09:30,
în Cultural

Multă lume se întreabă de ce Ilona Brezoianu de la iUmor nu este pregătită să aibă o relație și evită să vorbească despre viața sa amoroasă. Actrița face furori de fiecare dată când apare pe scenă, la tv sau la evenimentele mondene, însă este extrem de discretă când vine vorba de planul personal. Iată câteva detalii inedite din trecutul îndrăgitei vedete.

Ilona Brezoianu de la iUmor nu are iubit

Ilona Brezoianu este una dintre cele mai apreciate actrițe din showbiz-ul autohton. Vedeta cucerește publicul de fiecare dată când apare pe scenă și aduce zâmbetul pe chipul tuturor. Aceasta are o carieră artistică de succes și se bucură din plin de celebritate. Dincolo de lumina reflectoarelor, Ilona Brezoianu de la iUmor este extrem de discretă când vine vorba de viața amoroasă. Aceasta vorbește rar despre omul din spatele celebrității și dorește să își țină planul personal departe de ochii curioșilor.

Cu toate acestea, actrița și-a deschis recent sufletul și a vorbit despre trecutul său amoros. Mai mult, Ilona Brezoianu a dezvăluit motivul pentru care nu are deocamdată un iubit și preferă să fie singură.

,,Și singurătatea este tot o formă de stabilitate, de ce nu?! Dacă înveți să trăiești cu ea este cu atât mai bine. (…) Să zicem că sunt și pretențioasă, dar nici nu m-am focusat pe aspectul ăsta pentru că am creierul împrăștiat în toate direcțiile. Am toate emisiunile, toate filmările, toate proiectele și nu mă pot focusa neapărat pe aspectul ăsta. Cred că ăsta este singurul motiv.

Trebuie să fii un pic pregătit, iar eu nu sunt pregătită pentru că sunt cu gândul la tot ce am de făcut. Nu-mi permit în momentul ăsta să încurc pe nimeni. Și sunt prinsă în tot felul de relații de prietenie. Mă văd în fiecare zi cu foarte mulți oameni. Este greu pentru cineva să trăiască cu un om atât de ocupat și cu viața mea socială. Sunt cumva peste tot”, a declarat aceasta.

În prezent, Ilona Brezoianu se dedică profesiei sale de succes și cucerește publicul de fiecare dată când apare pe scenă, la tv sau la evenimentele mondene.

De un real succes se bucură din plin și colega ei de breaslă, actrița Doina Teodoru. Aceasta trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de iubitul ei, chef Florin Scărlătescu. Și frumoasa artistă Anca Dumitra nu ține cont de vârstă și radiază de fericire alături de bărbatul care i-a cucerit inima. Vedeta arată spectaculos și atrage privirile tuturor de fiecare dată când apare în lumina reflectoarelor.

Cum ar trebui să fie bărbatul din viața celebrei actrițe

Deși este mereu ocupată și se dedică în totalitate carierei sale, Ilona Brezoianu de la iUmor este încrezătoare că își va găsi sufletul pereche. Actrița a dezvăluit ce calități ar trebui să aibă bărbatul de lângă ea și cum ar putea un viitor pretendent să o cucerească.

,,Nu am așa o listă pe care ar trebui să o îndeplinească cineva. Cred că cel mai important ar fi să aibă simțul umorului, că asta mă reprezintă pe mine și cu asta trăiesc cel mai mult. Restul sunt rezolvabile. Atunci când o să existe persoana aia o să îmi dau seama că ea este și nu mai contează aspectul fizic.”, a mărturisit vedeta.

Celebra actriță Ilona Brezoianu nu are un iubit, însă este încrezătoare că la momentul potrivit își va întâlni jumătatea. Artista are un program extrem de încărcat și se dedică proiectelor sale artistice și de televiziune.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *