Prima pagină » Cancan » Ilinca Vandici nu mai prezintă „Bravo, ai stil”: „Nu este un divorț definitiv”

Ilinca Vandici nu mai prezintă „Bravo, ai stil”: „Nu este un divorț definitiv”

14 oct. 2021, 14:15,
BZI.ro, în Cancan

Ilinca Vandici se retrage de la cârma emisiunii de fashion de la Kanal D, dar nu va fi un divorț definitiv, ci doar pentru o perioadă. Frumoasa prezentatoare se confruntă în prezent cu anumite probleme de sănătate și avea nevoie de o pauză. Totodată, până la recuperarea ei, noul prezentator de la „Bravo, ai stil” va fi Victor Slav.

Începând cu data de 14 octombrie, Ilinca Vandici se retrage temporar de la prezentarea emisiunii „Bravo, ai stil”. Astfel, vedeta TV nu va putea fi în centrul acțiunii emisiunii de fashion din cauza unor probleme de sănătate. Așadar, pentru o perioadă Ilinca Vandici va fi doar cu atenția îndreptată spre evoluția concurentelor. În momentul de față, chiar dacă ea se desparte de îndrăgita emisiune, reamintim că în vară au existat zvonuri cu privire la un divorț de soțul ei.

Ilinca Vandici și zvonurile cu privire la divorț

La începutul lunii iulie, au existat anumite speculații cu privire la despărțirea Ilincăi Vandici de soțul ei Andrei Neacșu. Cei doi s-au căsătorit în 2017 și formează unul dintre cele mai sudate cupluri din showbiz, în ciuda diferenței de vârstă dintre ei. Ilinca și Andrei au împreună un băiat pe nume Zian, în vârstă de 4 ani. Referitor la zvonurile că cei doi s-ar afla în prag de divorț, Ilinca Vandici a ținut să spună că totul decurge normal în căsnicia ei.

„Îmi pare rău să vă dezamăgesc, îmi pare bine pentru mine. Relația cu Andrei este foarte frumoasă și foarte liniștită. Este cam tot ce am visat și mi-am dorit de la o familie, de la un bărbat, de la o relație”, spunea la acea vreme Ilinca Vandici.

Ilinca Vandici are o minune de copil

Ilinca și Andrei au un copil în vârstă de patru ani

Prezentatoarea TV își iubește nespus copilul, pe care îl consideră Universul ei. Astfel, în prima ei zi de pauză de la „Bravo, ai stil”, ea și-a petrecut dimineața cu Zian, pe care l-a dus la grădiniță. Se pare că perioada în care nu va prezenta emisiunea de fashion îi va prii de minune, deoarece Ilinca este o persoană foarte preocupată cu activitățile de familie. Iar acest lucru se poate vedea și din postările făcute de Ilinca Vandici pe contul de Instagram.

Victor Slav îi ia locul Ilincăi Vandici

Victor Slav va prezenta următoarele ediții ale emisiunii de fashion

Așadar, din 14 octombrie, Victor Slav va fi noul prezentator al emisiunii „Bravo, ai stil”, în locul vedetei TV Ilinca Vandici. Acesta a precizat că a primit cu bucurie propunerea de a reveni în fața reflectoarelor de la „Bravo, ai stil!”. Reamintim că acesta a mai făcut parte, în trecut, din echipa show-ului, fiind una dintre cele trei vedete din „Brigada sexy”, alături de Alex Velea și Bogdan Vlădău. Totodată, el a spus că are mari emoții și speră să se ridice la nivelul așteptărilor Ilincăi Vandici.

„Am mai făcut parte din acest proiect, este un show minunat, de această dată va trebui să fiu la înălțimea așteptărilor Ilincăi Vandici, care este perfectă în rolul ei. O admir pentru eleganță, profesionalism, pentru modul relexat și cuceritor în care știe să fie la cârma acestei emisiuni atât de complexe”, a spus Victor Slav. În altă ordine de idei, e bine de știut că Ilinca Vandici nu se află în divorț nici cu soțul ei, dar nici cu îndrăgita emisiune „Bravo, ai stil!” Nu de alta, dar fanii o așteaptă cu nerăbdare să revină.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *