Prima pagină » Radio » Actualitate » Ilinca Vandici, mesaj cu subînțeles după ce fostul soț s-a afișat cu amanta. Cei doi s-au despărțit după șapte ani de mariaj

Ilinca Vandici, mesaj cu subînțeles după ce fostul soț s-a afișat cu amanta. Cei doi s-au despărțit după șapte ani de mariaj

07 aug. 2023, 12:37,
în Radio

Vedeta Kanal D Ilinca Vandici a publicat un mesaj cu subînțeles pe contul de socializare după ce fostul soț s-a afișat cu amanta. Cei doi s-au despărțit după șase ani de mariaj, prezentatoarea confirmând separarea la începutul verii. Ilinca Vandici și Andrei Neacșu au un copil împreună, Zian, în vârstă de 6 ani.

Ilinca Vandici a trecut în ultimele luni printr-o serie de schimbări la nivel personal. Deși viața profesională este înfloritoare, Ilinca Vandici face acum o serie de declarații neașteptate după divorț. Recent, Ilinca Vandici a confirmat despărțirea de soțul ei, Andrei Neacșu. Cei doi s-au căsătorit în 2017 și au împreună un băiat, pe nume Zian.

Ilinca Vandici, mesaj cu subînțeles după ce fostul soț s-a afișat cu amanta

Cei doi au decis să se despartă după șase ani de mariaj, însă vor rămâne în continuare doi părinți responsabili și uniți de dragul fiului lor. Recent, Andrei Neacșu a fost fotografiat cu amanta, la mare. Chiar dacă Andrei Neacșu a decis să evadeze în brațele unei brunete, prezentatoarea TV nu se dezice de atribuțiile ei și își dedică cea mai mare parte a timpului fiului ei.

Vedeta nu a oferit nicio declarație oficială, însă postările din mediul online par să lase loc de interpretări. Astfel, în urmă cu puțin timp, prezentatoarea TV a publicat un mesaj pe Instagram, cu subînțeles. Ilinca Vandici a reflectat și se pare că a ajuns la anumite concluzii, concluzii ce par să fie catalogate foarte importante în viață.

„3 lecții importante: Odată, toți sătenii au decis să se roage pentru ploaie. În ziua în care s-au adunat toți pentru rugăciune, doar un băiat a venit cu umbrela – asta este credința./ Atunci când un bebeluș este ridicat în aer, el râde pentru că știe că tatăl lui îl va prinde – asta este încrederea./ În fiecare seară ne culcăm, nu avem siguranța că ne vom mai trezi de dimineața, dar totuși ne setăm alarma – asta este speranța”, este mesajul postat de Ilinca Vandici.

Cum se menține în formă Ilinca Vandici

Ilinca Vandici a mărturisit că a făcut eforturi mari ca să arate astfel, la cei 36 de ani ai săi. Pe lângă faptul că e atentă la ce mănâncă, face și sport constant.

„E multă muncă, nu este ceva obținut peste noapte, chiar zilele trecute mi-aduceam aminte într-un interviu, că se fac 14 ani de zile de când în mod constant eu fac sport și sunt atentă la alimentația mea. În 14 ani de zile sau după 14 ani e normal să se vadă și rezultatele și pe lângă asta, e important ce simt și cum mă simt în interiorul meu.

Pentru că asta, vrei nu vrei, tot iese la suprafață, iar eu dacă am recunoștință în fiecare seară și în fiecare dimineață când mă trezesc pentru absolut orice se întâmplă în viață, inclusiv pentru faptul că Dumnezeu mi-a permis să mai trăiesc încă o zi, atunci cred că toată strălucirea asta din interior se reflectă, la un moment dat, și în exterior”, a dezvăluit Ilinca Vandici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`