Prima pagină » Cancan ultimă oră » Ilinca Vandici, despre gelozia din cuplu. Ce detalii a scos la iveală despre relația cu soțul ei

Ilinca Vandici, despre gelozia din cuplu. Ce detalii a scos la iveală despre relația cu soțul ei

16 feb. 2021, 20:53,
Bianca Rebegea în Cancan ultimă oră

Recent, Ilinca Vandici a vorbit despre relația pe care o are cu soțul ei, Andrei Neacșu și despre cât este de geloasă în cuplu. Mai mult, prezentatoarea de la Kanal D a dezvăluit cât de mult ar putea sta departe de soțul ei.

Ilinca Vandici, prezentatoarea de la emisiunea „Bravo, ai stil!”, a declarat că nu este o fire geloasă, deoarece are foarte multă încredere în ea. Vedeta mărturisește că soțul acesteia nu se lasă afectat de mesajele pe care le primește de la admiratori.

De asemenea, gazda emisiunii de la Kanal D a precizat că poate sta departe de soțul ei câteva săptămâni, dar nu mai mult de o lună. Astfel, Ilinca Vandici spune că o vreme ar putea sta departe de partenerul de viață, dar dorul nu îi va lăsa să stea despărțiți o perioadă lungă de timp.

Ilinca Vandici, despre gelozia din cuplu. Ce detalii a scos la iveală despre relația cu soțul ei

„Eu nu sunt geloasă, sunt sigură pe mine, pe ceea ce reprezint, pe ce îi ofer soțului meu, pe plusurile pe care le aduc în această relație. Ne completăm foarte bine, nu ne lăsăm de izbeliște.

Este facil acum să iei legătură cu oamenii, prin intermediul rețetelor sociale, să spui diverse lucruri din spatele unui ecran. Dar suntem suficient de maturi, astfel încât să nu ne lăsăm afectați de astfel de situații.

Am rezista, nu este o problemă. Suntem maturi, nu suntem legați ombilical, fiecare are programul, jobul, planurile lui. Probabil că am putea sta și unul fără celălalt câteva săptămâni, maxim o lună”, a declarat Ilinca Vandici într-un interviu pentru click.ro.

Ilinca Vandici a mai adăugat că nu este foarte siropoasă când vine vorba de sărbători care le aduc aminte îndrăgostiților să petreacă timp împreună sau să-și facă cadouri unul altuia.

În plus, vedeta a dezvăluit că cea mai frumoasă  declarație de dragoste pe care i-a făcut-o soțului ei, Andrei Neacșu, este fiul lor, Zian, în vârstă de trei ani.

„Nu sunt o tipă siropoasă, ne spunem zilnic că ne iubim. Însă cea mai frumoasă declarație de dragoste pe care i-am făcut-o soțului meu a fost Zian”, a mai completat vedeta, mai arată sursa citată mai sus.

Ilinca Vandici, despre vacanța în Zanzibar

Ilinca Vandici și soțul ei tocmai s-au întors dintr-o vacanță exotică pe care au petrecut-o în superbul Zanzibar.

Vedeta a povestit cum s-a speriat în momentul în care i s-a spus că zborul i-a fost anulat. Cu toate acestea, lucrurile s-au terminat cu bine și au reușit să ajungă la destinația mult visată:

„În prima fază ne-am panicat, pentru că aveam doar frânturi de informații, nu știam ce s-a întâmplat, care era cauza. Ne-am gândit ce ne facem, unde mergem, unde ne cazăm, pentru că eram cu bagajele după noi și după o zi întreagă de stat la o clinică pentru a efectua testarea necesară pentru Covid. Ne-am agitat puțin, dar ne-am liniștit.

Dar ne-am gândit că așa a fost să fie, ne-am mai bucurat de încă o zi de vacanță, de stat la soare. Am aflat înainte de a ajunge la aeroport. Am păstrat în permanență legătură cu agenția de turism. Ei ne-au anunțat când eram pe drum. Aveam bagajele făcute, îmbrăcăți de frig ca să ne întoarcem în țară.”, a declarat Ilinca Vandici, exclusiv pentru click.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *