Prima pagină » Cancan » Ilinca Vandici, declarații controversate despre divorț, infidelitate și problemele din căsnicie. Ce spune frumoasa vedetă despre partenerul ei de viață

Ilinca Vandici, declarații controversate despre divorț, infidelitate și problemele din căsnicie. Ce spune frumoasa vedetă despre partenerul ei de viață

30 mai 2022, 12:10,
BZI.ro, în Cancan

Una dintre cele mai apreciate vedete din România, Ilinca Vandici, a provocat un val de reacții după declarațiile sale controversate despre divorț, infidelitate și problemele din căsnicie. Celebra prezentatoare tv este căsătorită cu Andrei Neacșu, iar de când a devenit mamă radiază de fericire. Căsnicia vedetei a fost mereu în atenția publicului având în vedere zvonurile apărute în presă și dezvăluirile acesteia desre viața de familie. Iată ce spune frumoasa vedetă despre partenerul ei de viață.

Ilinca Vandici, dezvăluiri neașteptate despre divorț și problemele din căsnicie

Ilinca Vandici este o prezență răvășitoare în showbiz-ul autohton. Frumoasa vedetă arată spectaculos și face furori de fiecare dată când apare la evenimentele mondene. Îndrăgita prezentatoare tv se bucură din plin de succes și de viață alături de soțul ei, Andrei Neacșu. Relația celor doi a avut parte de multe provocări, aceștia fiind mereu în atenția publicului.

După ce s-a iubit cu mai mulți bărbați celebri din România, Ilinca Vandici și-a găsit fericirea alături de Andrei Neacșu, bărbatul care i-a cucerit definitiv inima. Nu de puține ori, prezentatoarea i-a surprins pe mulți cu declarațiile despre soțul ei și provocările vieții de familie. Vedeta a mărturisit că s-a schimbat complet de când formează o familie alături de Andrei și este dispusă să facă multe compromisuri de dragul partenerului ei.

„Nu pot să cred că zic asta. E groaznic. I-aș ierta absolut orice. Consider că iubirea și familia noastră e mai presus de o fufă, două, trei, care stau 10-15 minute și au plecat. Trebuie să ai putere să faci asta. Degeaba o zici numai din gură. El mi-a dat cele mai frumoase momente, mi-a dat rațiunea noastră ca și cuplu în acest moment și anume copilul.

N-am cum. Nu știu, omenește, ce-ar putea să facă un bărbat să nu-l iert. Nu există. Andrei, nu te uita la podcastul ăsta că asta înseamnă că ți-am dat undă liberă. Dar, ce credeți, nu, nu e disponibil. Fetelor, tot la mine se întoarce, orice-ar fi, oricând ar fi.”, a declarat vedeta tv.

Dezvăluirile făcute de Ilinca Vandici au provocat un val de reacții în showbiz-ul autohton, unii sancționând-o pe aceasta pentru atitudinea și ideile sale. Recent, Ilinca Vandici a vorbit despre criticile celor din mediul online, fiind surprinsă de faptul că unii colegi de breaslă i-au adresat replici dure.

În pofida scandalului în care a fost implicată, Ilinca Vandici se declară o femeie împlinită alături de soțul ei și se declară mai fericită ca oricând în ipostaza de mamă.

De provocări în viața de familie a avut parte și Ozana Barabancea. Jurata emisiunii ,,Te cunosc de undeva” a trecut printr-un divorț dureros în urmă cu câțiva ani, iar în prezent se dedică în totalitate celor doi copii ai săi de care este tare mândră. Și celebra prezentatore Dana Războiu a suferit enorm după ce s-a despărțit de fostul soț, cu care are și în prezent o relație tensionată.

Ce spune frumoasa prezentatoare despre provocările din viața de familie

Ilinca Vandici i-a surprins pe mulți cu declarațiile privind căsnicia sa și faptul că ar fi dispusă să îi ierte absolut orice soțului ei, inclusiv infidelitatea. Prezentatoarea a fost ținta criticilor internauților pe rețelele de socializare, dar și a colegilor de breaslă. Vedeta a fost deranjată de faptul că unii colegi au criticat-o pentru ceea ce a declarat despre mariajul ei, sancționând ideile și principiile pe care le-ar promova.

„Am avut surprinderea să văd că anumite persoane, inclusiv din mediul public, care mă cunosc, alături de care am fost în diferite situații din viață, la emisiuni și așa mai departe, au simțit nevoia să intervină într-un mod nu tocmai plăcut pentru mine.

Mă deranjează că nu au reușit să contextualizeze având în vedere că mă cunosc. Știu că sunt o femeie cu principii, o femeie cât se poate de normală. Sunt un om bun. Sufăr. M-a deranjat că nu au reușit să contextualizeze, să zică: ,,E clar că s-a întâmplat ceva cu ea, că nu a fost atentă, că poate a vrut să spună altceva, pentru că Ilinca nu e așa.”, a declarat aceasta.

Ilinca Vandici a mai precizat că nu promovează în nici un fel comportamentul neadecvat al unui bărbat în cuplu și că a fost înțeleasă eronat de unii.

,,Am lăsat să se înțeleagă altceva. Asta cu violența mă doare, eu susțin femeile, copiii. Andrei nu a fost în situația de a mă înșela. În schimb, în trecut, mi s-a întâmplat asta. Acel bărbat nu era soțul meu, era iubitul meu, și totuși l-am iertat pentru infidelitate!

Dacă iert, nu înseamnă că accept sau promovez asta. Fiecare femeie are propriile reguli. Suntem oameni și suntem supuși greșelii. Am greșit pentru că nu mi-am găsit cuvintele potrivite.”, a declarat prezentatoarea tv.

În pofida momentelor dificile din viața de cuplu, Ilinca Vandici a precizat că nu s-a gândit niciodată la divorț. Mai mult, vedeta se declară fericită și împlinită alături de soțul ei, Andrei Neacșu, iar de când a devenit mamă radiază de fericire. Ilinca Vandici se mândrește cu familia ei frumoasă, iar pe plan profesional se bucură de succes și realizări deosebite.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *