Prima pagină » Radio » Actualitate » Ilinca Vandici, amenințată de amanta soţului ei. Ce mesaj a primit de la iubita lui Andrei Neacşu

Ilinca Vandici, amenințată de amanta soţului ei. Ce mesaj a primit de la iubita lui Andrei Neacşu

16 mai 2023, 13:41,
în Radio

Apar informații potrivit cărora prezentatoarea TV Ilinca Vandici ar fi fost amenințată în repetate rânduri de amanta soţului ei, Andrei Neacșu. Din câte se pare, luptătorul ar fi avut o relație extraconjugală încă de acum doi ani. Și oricât s-a străduit Ilinca Vandici să-și salveze căsnicia, eforturile ei au fost în zadar, deoarece Andrei Neacșu se mutase de ceva vreme cu iubita.

Zilele trecute, Ilinca Vandici a anunțat că mariajul ei cu Andrei Neacșu a ajuns la final și s-au despărţit. În pofida aparențelor păstrate, că încă formează o familie, se pare că ruptura s-a produs de acum doi ani. Atunci ar fi fost momentul când luptătorul şi-ar fi găsit fericirea în braţele altei femei.

Ilinca Vandici, amenințată de amanta soţului ei

Prezentatoarea TV Ilinca Vandici era umilită frecvent de amanta soţului ei. Surse apropiate din anturajul celor doi au declarat pentru Click.ro că iubita lui Andrei Neacşu o suna adesea pe vedeta de la Kanal D și îi cerea acesteia să îi acorde divorțul luptătorului!

Andrei Neacșu, afaceristul cu care vedeta are un băiețel de șase ani, pe micuțul Zian, și-ar fi găsit fericirea în brațele altei femei, care a insistat foarte mult ca acesta să fie separat și în acte de prezentatoare.

„Prietena nouă a lui Andrei ar fi sunat-o pe Ilinca și ar fi amenințat-o că o face de râs prin presă dacă nu îi acordă divorțul și trebuie să înțeleagă că el a lăsat-o de ceva vreme. Am înțeles că sunt vreo doi ani de când este împreună cu ea, de când tot se tatonează. Cei din jurul ei, toți știau că Ilinca, de vreun an de zile, stă despărțită de soțul ei, adică fac doar așa activități de ochii lumii împreună, dar ei de aproape un an de zile nu mai au treabă de nicio culoare”, a precizat o persoană din anturajul celor doi viitori foști soți.

Inevitabil s-a ajuns la despărțire

Ilinca Vandici a încercat pe cât posibil să își ascundă problemele din mariajul său cât a putut. Însă, în ultimele luni, prezentatoarea de televiziune apărea din ce în ce mai des singură, lucru care a întărit și mai mult speculațiile cu privire la despărțire.

Cei doi au încercat să își salveze mariajul la finalul anului trecut, mergând în vacanță în Mexic. Acest lucru nu a dat niciun rezultat, pentru că în cele din urmă Andrei Neacșu s-a mutat cu actuala sa iubită într-un apartament luxos din zona de nord a Capitalei. În schimb, Ilinca Vandici a rămas să locuiască cu micuțul Zian în vila impunătoare din Tunari.

„Întotdeauna este dificil să iei o astfel de decizie, însă după o îndelungată reflecție și cu recunoștință pentru timpul pe care l-am petrecut împreună, am decis de comun acord cu Andrei să ne separăm ca și cuplu. În calitate de părinți devotați, prioritatea noastră rămâne să ne creștem copilul împreună cu dragoste, respect și prietenie”, a scris Ilinca Vandici pe contul de socializare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *