Prima pagină » Cancan ultimă oră » Ilinca Vandici a primit un cadou de milioane de la Andrei Neacșu: „Te iubesc până la sfârșit”

Ilinca Vandici a primit un cadou de milioane de la Andrei Neacșu: „Te iubesc până la sfârșit”

14 feb. 2022, 21:01,
în Cancan ultimă oră

De Valentine’s Day, Ilinca Vandici a primit un cadou sofisticat de la soțul ei. Multe doamne și domnișoare pot doar visa la asta.
Ilinca Vandici este mai mult decât încântată de cadoul pe care soțul i l-a oferit de Valentine’s Day. Drept răsplată pentru darul de care și avea mare nevoie, prezentatoarea i-a făcut o declarație de dragoste publică.

Vedeta de la Kanal D și Andrei Neacșu își trăiesc povestea de iubire departe de ochii curioșilor, dar atunci când un eveniment important are loc în familia lor, prezentatoarea împărtășește totul și cu cei care au format o adevărată comunitate pe rețelele sale de socializare.

Ilinca Vandici a primit cadou un inel cu diamant

Acum, când toată lumea își celebrează iubirea, Ilinca și Andrei nu au lăsat nici ei această zi să treacă fără a o sărbători. Prin cadoul pe care i l-a oferit vedetei, Andrei Neacșu a dovedit încă o dată ce bărbat atent și cu dare de mână este.
Spunem asta pentru că Ilinca Vandici le-a arătat fanilor cum a surprins-o partenerul ei de viață. Mai exact, multe doamne și domnișoare și-ar dori să fie în locul vedetei noastre, căci cadoul de care se bucură acum Ilinca este unul foarte scump, cu diamante.

Exact, Ilinca Vandici, pe lângă un buchet imens de transafiri roșii, a mai primit din partea lui Andrei și un inel cu piatră verde-smarald și multe diamante care-i vine perfect.

Andrei Neacșu: „Te iubesc!”

După primirea unui asemenea dar, pentru a-i demonstra că merită și că la rândul ei și ea îl iubește necondiționat, Ilinca i-a făcut o declarație de dragoste fără egal.

”Eu nu am nici un Valentin… Pe soțul meu îl cheamă Andrei! Și da, nu avem nevoie de o anumită dată din calendar pentru a ne iubi, respecta, aprecia, accepta unul pe celălalt… Noi facem asta în fiecare zi! Recunosc, cadoul a fost foarte bine primit! Dar îl primeam oricum, nu? @andrei_neacsu1 Te iubesc până la sfârșit!!!!”, a scris Ilinca Vandici pe rețelele de socializare.

Nici Andrei Neacșu nu s-a lăsat mai prejos și alături de cadoul de milioane, la propriu, a adăugat și cele două cuvinte magice, pe care, cu siguranță, Ilinca Vandici le aude foarte des.

”Te iubesc!”, a fost răspunsul scurt, dar plin de însemnătate venit din partea tatălui copilului ei.

Darul de la Andrei Neacșu vine într-un moment în care Ilinca Vandici chiar avea nevoie de o bijuterie nouă. După vacanța scurtă pe care au petrecut-o în Dubai, prezentatoarea a dat de necaz. Imediat ce a ajuns acasă, vedeta a realizat că a fost păgubită pe aeroport. Toate bijuteriile sale, foarte scumpe de altfel, i-au fost furate, rămânând doar cu verigheta și cu un singur inel din întreaga sa colecție.

 


Maria Dragomiroiu si Sofia Vicoveanca spun adevarul despre starea lui Nicolae Botgros

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *