Prima pagină » Cancan ultimă oră » Ilinca Vandici a plecat în vacanță fără soț și copil. Ce s-a întâmplat în Italia: „Recunosc, nu am fost sinceră în totalitate”

Ilinca Vandici a plecat în vacanță fără soț și copil. Ce s-a întâmplat în Italia: „Recunosc, nu am fost sinceră în totalitate”

28 iul. 2022, 19:01,
BZI.ro, în Cancan ultimă oră

Ilinca Vandici a decis că este momentul să meargă în vacanță pentru a se relaxa, însă nu a fost însoțită nici de soț și nici de fiul ei. Prezentatoare de telaviziune a mers alături de prietenele sale și s-a distrat de minune în Italia.

Ilinca Vandici a decis să meargă în vacanță alături de prietenele sale, însă surprinzătoar a fost faptul că și-a lăsat soțul și fiul acasă în România.

Ilinca Vandici, vacanță cu fetele în Italia

Prezentatoarea de televiziune a spus că a plecat în vacanță păentru 4 zile cu fetele, prietenele ei. Chiar dacă a stat departe de soțul și de fiul ei, vedeta a spus că s-a simțit minunat cu prietenele ei, mai ales că se cunosc de 16-17 ani de zile.

„Foarte scurtă a fost vacanța din iulie, a fost de patru zile, cu prietenele, cu fetele. O vacanță doar între fete. Plănuită undeva prin luna martie și pusă în aplicare în luna iulie. E cred, a doua oară, în vreo șase ani de zile când reușesc să am o escapadă cu fetele și a fost absolut superb. Ne-am simțit minunat, pentru că suntem prietene de 16-17 ani de zile.

Ne-am reîntors cumva la bazele prieteniei noastre, dacă vrei și sincer mi-am dat seama că ok, cariera, familia, copilul, dar trebuie să nu ne pierdem niște lucruri care te definesc până la urmă, fac parte din viața ta. Nu le uita. Mai întoarce-te din când în când la ele, și noi exact asta am făcut”, a povestit Ilinca Vandici pentru EGO.ro.

Ilinca Vandici: „A înțeles că am și eu nevoie de puțin timp”

Ilinca Vandici a spus că a vorbit de trei ori pe zi cu soțul ei și cu Zian. Vedeta a mărturisit că a avut nevoie de această vacanță pentru a se bucura de puțin timp pentru ea.

„Una nu o exclude pe alta. Bineînțeles că am sunat acasă de trei ori pe zi cu Facetime (n.r. – aplicație de video call), bineînțeles că ne interesa ce se întâmplă în fiecare moment. Zian era mai mult interesat de ce se întâmplă la mine decât să-mi povestească ce se întâmplă la el, dar cert este că a înțeles că am și eu nevoie de puțin timp. Recunosc, nu am fost sinceră în totalitate și i-am zis că o să și muncesc puțin, dar o să mă și relaxez puțin, adică îmbin utilul cu plăcutul. Nu știu cât a înțeles el din asta, dar a înțeles practic că sunt în vacanță.

Lucru care a fost și real de altfel, dar așa am simțit eu că e bine să nu-i spun că plec cu fetele patru zile. Mai bine i-am zis că mai și muncesc puțin. Peste doi ani de zile cu siguranță o să-i pot spune liniștită că mai am și eu nevoie de patru zile ale mele”, a mai povestit prezentatoarea emisiunii „Bravo, ai stil!’.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *