Prima pagină » National » Ilinca, soția lui George Simion, a postat prima imagine cu fiul lor. Totul la doar două luni de când au devenit părinți

Ilinca, soția lui George Simion, a postat prima imagine cu fiul lor. Totul la doar două luni de când au devenit părinți

12 iun. 2024, 08:13,
BZI.ro, în National

Au trecut aproximativ două luni dea când au devenit părinți, iar Ilinca, soția lui George Simion, a postat prima imagine cu fiul lor. Politicianul și soția lui au încercat, pe cât posibil, să îl protejeze pe copil de atenția publicului, chiar și pentru scurt timp.

Cu toate acestea, recent, Ilinca Simion le-a oferit o mare bucurie fanilor din mediul online, publicând o fotografie în care apare alături de bebelușul ei.

Ilinca, soția lui George Simion, a postat prima imagine cu fiul lor

Omul politic este extrem de fericit de când a devenit tată pentru prima dată. La scurt timp după ce soția sa a născut băiețelul lor, pe 24 aprilie anul acesta, politicianul a publicat un mesaj foarte emoționant pe internet.

Deși nu trecuse mult timp de la naștere, Ilinca Simion a fost surprinsă în fotografia postată de soțul ei cu un zâmbet larg pe față, reflectând fericirea imensă a momentului.

„Mulțumesc, m-ai făcut bogat: tată de băiat.(…) Mi se pare un efort ireal pe care soțiile noastre îl fac dând naștere. De aceea sunteți jumătatea noastră mai bună! Mulțumesc, Ilinca mea! ”, a scris George Simion, în mediul online.

George Simion și Ilinca s-a căsătorit civil pe 26 august, iar a doua zi și-au spus jurămintele în fața unui sobor de preoți. În fața a mii de oameni, cei doi au făcut risipă de gesturi tandre, iar Ilinca Simion a mărturisit că îl va asculta pe Arhiepiscopul Tomisului, Teodosie, și va face șapte copii.

George Simion și Ilinca ar fi adunat în total aproape jumătate de milion de euro de la invitații săi, în ciuda faptului că niciunul dintre ei nu se aștepta neapărat la un dar. Amintim că la eveniment au fost peste 10.000 de invitați, iar liderul AUR nu a cheltuit prea mulți bani pentru pregătirea evenimentului.

Cine este Ilinca Simion

Ilinca Simion lucrează ca controlor financiar la o multinațională, Ingenico. Compania produce aparate de plată cu cardul. Tânăra a absolvit Universitatea Ecologică și are un master în Consultanță în Afaceri de la Facultatea de Administrație și Afaceri, din cadrul Universității  București.

Într-un interviu, liderul AUR a precizat că o ține ascunsă din cauza faptului că orice gest de al femeii ar putea fi apreciat sau judecat.

Recent, Ilinca, soția lui George Simion, a postat prima imagine cu fiul lor la aproximativ două luni de când a născut.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *