Prima pagină » Cultural » Ilinca Obădescu se pregătește de nuntă. Cine este viitorul soț al prezentatoarei de știri

Ilinca Obădescu se pregătește de nuntă. Cine este viitorul soț al prezentatoarei de știri

14 apr. 2023, 08:57,
BZI.ro, în Cultural

Ilinca Obădescu se pregătește de nuntă. Frumoasa știristă de la Kanal D și logodnicul ei, Mihai Gruia, de la trupa Akcent, vor face marele pas anul acesta. Cei doi sunt mai fericiți ca oricând și au planuri mărețe de viitor. Ilinca Obădescu a fost cerută în căsătorie de logodnicul ei după doar câteva luni de relație, spre surprinderea prietenilor și familei. Cu toate acestea, Ilinca Obădescu și Mihai Gruia au demonstrat tuturor cât de mult se iubesc și vor ajunge în curând în fața altarului. Iată cine este viitorul soț al prezentatoarei de știri.

Ilinca Obădescu se pregătește de nuntă

Ilinca Obădescu este în culmea fericirii. Știrista se va căsători anul acesta și se declară o femeie împlinită alături de bărbatul care i-a cucerit inima, artistul Mihai Gruia. Cei doi formează un cuplu de mai puțin de un an, însă sunt deciși să formeze o familie. Preentatoarea de știri și logodnicul ei se află în toiul pregătirilor de nuntă, iar marele eveniment va fi departe de ochii curioșilor.

„Îmi doresc ceva simplu. Îmi doresc să fiu fericită alături de Mihai în acea zi. Dacă asta este singura mea dorință, să fiu fericită, cu bărbatul cu care vreau să fiu o viață întreagă, restul sunt detalii. Aranjamentele, restul, chiar nu contează. Nu sunt genul de viitoare mireasă care și-a trasat încă din copilărie exact rochie de prințesă cu trenă. Eu îmi doresc o rochie de mireasă simplă, încă nu am cumpărat-o, mai am ceva timp până la eveniment. Probabil o să mă vezi într-o rochie albă, simplă. Nu vreau nimic complicat. (…)

Este frumos să descoperi că e posibil ca doi oameni să se întâlnească exact când fiecare este pregătit să-l primească pe celălalt în viața lui. Mihai a venit în momentul potrivit. Amândoi știm ce vrem și suntem recunoscători pentru ceea ce trăim.”, a declarat vedeta.

Ilinca Obădescu are o carieră de succes în televiziune, dar este extrem de discretă când vine vorba de viața privată. Aceasta este o prezență rară la evenimentele mondene, dar atrage multe priviri cu ținutele elegante și fizicul de invidiat. La vârsta de 37 de ani, aceasta se mândrește cu o siluetă fără cusur și face furori de fiecare dată când apare în lumina reflectoarelor.

Cine este bărbatul care i-a cucerit inima prezentatoarei

Ilinca Obădescu se va căsători anul acesta cu Mihai Gruia, fostul membru al trupei Akcent. Bărbatul a trecut printr-un divorț în urmă cu mulți ani, însă acum și-a refăcut viața alături de frumoasa știristă și este pregătit să facă marele pas. Mihai Gruia își răsfață viitoarea soție ori de câte ori are ocazia și se mândrește cu aceasta.

,,Ilinca este omul cel mai bun pe care îl cunosc. Râdem mult împreună, ne completăm reciproc, este minunată! A apărut într-un moment al vieții mele în care știu cum îmi doresc să arate viitorul meu. Consider că ea este omul lângă care vreau să îmbătrânesc.”, a declarat artistul.

Ilinca Obădescu și Mihai Gruia se vor căsători anul acesta. Cei doi formează unul dintre cele mai frumoase și discrete cupluri din showbiz-ul autohton. Aceștia radiază de fericire împreună și sunt dornici să facă marele pas.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *