Prima pagină » Cultural » Ilinca Obădescu, o prezență răvășitoare pe Instagram. Prezentatoarea s-a căsătorit recent cu un cântăreț celebru

Ilinca Obădescu, o prezență răvășitoare pe Instagram. Prezentatoarea s-a căsătorit recent cu un cântăreț celebru

01 aug. 2023, 09:30,
BZI.ro, în Cultural

Ilinca Obădescu este o prezență răvășitoare pe Instagram. Știrista se află într-o formă fizică de invidiat și face furori de fiecare dată când apare în lumina reflectoarelor. Vedeta are o carieră de succes în televiziune, iar pe plan personal radiază de fericire alături de soțul ei. Prezentatoarea s-a căsătorit recent cu un cântăreț celebru și a strălucit în rochia de mireasă.

Ilinca Obădescu, o prezență răvășitoare pe Instagram

Ilinca Obădescu arată spectaculos la vârsta de 37 de ani. Prezentatoarea de știri face furori pe Instagram cu fotografii în ipostaze provocatoare și împărtășește cu fanii săi experiențe din viața privată. Recent, vedeta s-a căsătorit cu Mihai Gruia, fost membru al trupei Akcent.

Știrista a postat câteva fotografii de la marele eveniment, iar aprecierile internauților nu au întârziat să apară. La Cununia Civilă, Ilinca Obădescu a fost îmbrăcată într-o rochiță scurtă, albă, din dantelă, cu un buchet de trandafiri albi în mână și încălțată cu sandale fine, bej, iar mirele a purtat cămașă bleu, pantaloni bleumarin și pantofi cafenii.

A doua zi după Cununia Civilă, Ilinca Obădescu și Mihai Gruia s-au căsătorit religios, apoi a urmat o petrecere de neuitat într-o locație de lux. Cei doi amorezi s-au logodit la sfârșitul anului 2022 și au decis să își unească destinele anul acesta.

,,Cea mai emoționantă zi din viața mea. Mulțumesc om bun că ai apărut în viața mea! @gruiamihai’, a scris Ilinca Obădescu pe Instagram. După slujba de la biserică, toți invitații s-au îndreptat spre restaurant, unde a avut loc petrecerea. Dan Bitman a cântat toată seara și a încins atmosfera. Evenimentul a fost unul de neuitat, iar mai multe vedete din showbiz-ul autohton au încins ringul de dans. Fostul membru al trupei Akcent a mai fost căsătorit și are doi copii din mariajul eșuat.

„Am divorţat de comun acord. Suntem şi vom fi prieteni toată viaţa, avem două fete minunate pe care le vom creşte aşa cum am fi făcut-o şi dacă eram împreună.“, declara solistul.

Ce spune prezentatoarea despre viața de familie

Ilinca Obădescu are doar cuvinte de laudă când vine vorba de soțul ei. Știrista se consideră norocoasă pentru că l-a întâlnit pe Mihai Gruia, care i-a cucerit inima în scurt timp.

„Este frumos să descoperi că e posibil ca doi oameni să se întâlnească exact când fiecare este pregătit să-l primească pe celălalt în viața lui. Mihai a venit în momentul potrivit. Amândoi știm ce vrem și suntem recunoscători pentru ceea ce trăim.”, a declarat vedeta.

Și Mihai Gruia se declară împlinit alături de soția sa, Ilinca, și o răsfață ori de câte ori are ocazia.

„Ilinca este omul cel mai bun pe care îl cunosc. Râdem mult împreună, ne completăm reciproc, este minunată! A apărut într-un moment al vieții mele în care știu cum îmi doresc să arate viitorul meu. Consider că ea este omul lângă care vreau să îmbătrânesc.”, a declarat artistul.

Ilinca Obădescu a postat pe Instagram câteva fotografii de la nunta sa, iar aprecierile internauților nu au întârziat să apară. Prezentatoarea s-a căsătorit recent cu Mihai Gruia și a strălucit în rochia de mireasă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *