Prima pagină » Cancan » Ilinca Obădescu are o carieră impresionantă în televiziune. Cu ce s-a ocupat frumoasa prezentatoare înainte să ajungă celebră

Ilinca Obădescu are o carieră impresionantă în televiziune. Cu ce s-a ocupat frumoasa prezentatoare înainte să ajungă celebră

11 mart. 2022, 09:32,
BZI.ro, în Cancan

Una dintre cele mai frumoase vedete din România, Ilinca Obădescu, are o carieră impresionantă în televiziune și se bucură de aprecierea publicului autohton. Aceasta se remarcă de fiecare dată când apare la pupitrul știrilor prin eleganță și naturalețe.

Extrem de discretă când vine vorba de viața privată, Ilinca Obădescu a încercat mereu să fie departe de scandalurile din lumea mondenă. Puțini sunt cei care știu cum este vedeta dincolo de lumina reflectoarelor și cu ce s-a ocupat frumoasa prezentatoare înainte să ajungă celebră.

Ilinca Obădescu, carieră impresionantă în televiziune și pasiuni nebănuite

Frumoasa prezentatoare de la Kanal D,  Ilinca Obădescu, se bucură de succes pe plan profesional, fiind una dintre cele mai îndrăgite apariții din showbiz-ul autohton. Aceasta s-a remarcat în lumea mondenă din România prin eleganță, discreție și profesionalism.

Mereu zâmbitoare și energică, Ilinca Obădescu atrage privirile tuturor în spațiul public, dar și pe rețelele de socializare. Vedeta a vorbit de nenumărate ori despre profesia ei de succes, dar și despre marile provocări din carieră, mai ales la început de drum.

,,În paralel cu jobul din industria de echipamente de Securitate, scriam articole şi făceam interviuri video pentru un site din industrie. Pentru a mă perfecţiona, am ajuns la şcoala de televiziune Tudor Vornicu, unde profesorii m-au încurajat să mă îndrept spre TV. Primul job în televiziune a fost acela de reporter. (…)

Îmi doresc ca publicul să știe că dincolo de prezentatoarea pe care o văd pe micile ecrane se află o echipă minunată. Eu sunt doar un mesager care transmite munca și eforturile susținute ale editorilor, reporterilor, cameramanilor și oamenilor de la montaj.”, a precizat aceasta.

De o carieră de succes se bucură și colega ei de breaslă, Ionela Lucan. Aceasta este o prezență discretă în lumea mondenă și este rezervată când vine vorba de viața privată.

Dincolo de profesia în televiziune, Ilinca Obădescu iubește adrenalina, fiind pasionată de mașini și de sporturile extreme. Frumoasa prezentatoare a dezvăluit cum se menține în formă și care sunt activitățile pe care le face în timpul liber.

,,Sunt o fire foarte activă, cu o dorinţă continuă de a căuta senzaţia de adrenalină. De aici şi cumulul de activităţi pe care le-am făcut: sărituri în apă de la 10 metri, wakeboarding, scuba, snorkeling, scufundare preţ de 3 minute în apă cu gheaţă. Am pilotat un avion Being 737 într-un simulator, am condus de la karturi, motoare până la maşini de raliu. În Delta… am învăţat să supravieţuiesc o noapte pe malul apei… cu ajutorul naturii. Şi a fost foarte interesant.”, a declarat prezentatoarea de la Kanal D.

Ce profesie a avut frumoasa vedetă înainte să ajungă celebră

La vârsta de 36 de ani, Ilinca Obădescu se bucură de aprecierea publicului și de cariera de succes în televiziune. Frumoasa prezentatoare a avut parte de mai multe provocări în viața privată, de povești de dragoste tumultoase, însă aceasta este pregătită să iubească din nou. Printre bărbații care i-au cucerit inima se află și Cătălin Cazacu, însă relația celor doi a fost de scurtă durată. Acesta s-a iubit cu mai multe femei celebre din showbiz-ul autohton, una dintre ele fiind și creatoarea de modă Maria Simion.

Dacă în prezent are o carieră impresionantă și este îndrăgită de colegii de breaslă, multă lume se întreabă cu ce s-a ocupat Ilinca Obădescu înainte să ajungă celebră. Frumoasa vedetă a dezvăluit care a fost prima ei profesie și ce talent a moștenit din familie.

,,Am lucrat 8 ani în industria de echipamente de securitate, din care 5 ani am fost director de marketing. Sunt fată de inginer. Tata, când eram mică, nu mă adormea cu povești cu prinți și prințese, eram mult mai interesată să aflu întregul proces prin care apa ajunge la robinet sau cum se produce energia electrică. De aici probabil și alegerea primului meu job.”, a declarat aceasta.

În prezent, Ilinca Obădescu face furori de fiecare dată când apare în public și arată spectaculos. O prezență răvășitoare în showbiz este și Rosse Stan, prezentatoarea care atrage privirile tuturor prin eleganță și silueta fără cusur. De celebritate la o vârstă surprinzătoare se bucură și Diana Enache, care se menține în formă și își surprinde fanii cu transformări spectaculoase de look.

Frumoasa prezentatoare Ilinca Obădescu are o carieră de succes și se bucură de aprecierea publicului. Vedeta reușește să îmbine perfect planul personal cu viața privată, fiind una dintre cele mai curtate femei din România.


Imaginile pe care Mihaela Rădulescu le vrea şterse de pe net

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *