Prima pagină » Actualitate » Ilie Năstase va fi din nou tătic? „Soția vrea neapărat fetiță!”

Ilie Năstase va fi din nou tătic? „Soția vrea neapărat fetiță!”

11 apr. 2024, 08:42,
în Actualitate

Ilie Năstase va fi din nou tătic, mai ales că soția lui, Ioana, își dorește foarte mult să aibă o fetiță. Chiar dacă au trecut prin multe situații tensionate pe parcursul căsniciei lor, fiind și la un pas de divorț, cei doi vor să aibă un copil.

Ilie Năstase va fi din nou tătic?

În vârstă de 77 de ani, Ilie Năstase este tatăl a cinci copii. În timpul mariajului cu Alexandra King i-a înfiat pe Nicholas şi pe Charlotte. Apoi are și o fiică cu Dominique Garzia, Nathalie, şi două cu Amalia Năstase, pe Alessia şi pe Emma.

Fostul mare tenismen este căsătorit cu Ioana Simion, din anul 2019. Ioana are un băiat din altă relație. Chiar dacă au avut unele neînțelegeri în timpul căsniciei lor, Ilie Năstase și Ioana au trecut peste toate și își doresc mai tare ca oricând să aibă un copil împreună

„Toate femeile sunt frumoase, dar hai să îţi spun ceva: cea mai frumoasă este ultima! Vorbesc serios… Acum încercăm să avem şi un copil (eu şi Ioana). Şi nu trebuie să se supere nimeni. Cu ea trăiesc astăzi, cu ea împart timpul, cu ea dorm, cu ea merg în vacanţe. Ioana vrea neapărat o fetiţă, are o nepoată de 5 ani, dar vrea o fetiţă. Ea are băiat. Să vedem ce facem, cum facem… Ea e mândră de băiatul ei, a lăsat tot ce a realizat copilului ei. Nu suntem un cuplu liniştit, dar nici să ne luăm la bătaie. Tot ce s-a scris a fost exagerat”, a spus Ilie Năstase.

Se consideră un om sărac

Ilie Năstase a declarat că nu se vede ca o persoană bogată, în România, ci una populară. Mai mult, fostul tenismen a dezmințit sumele impresionante vehiculate de mass-media până acum în ceea ce privește valoarea agoniselii pe care a reușit să o strângă până acum.

„Mă consider o vedetă în străinătate. În România nu mă consider o vedetă. Aici mă consider sărac. Când văd despre ce bani se vorbește, ce sume și milioane… te sperii. Un om bogat este cel care nu se uită la restaurant la prețuri, poate să își ia ce mașină vrea”, a spus Ilie Năstase.

Fostul mare tenismen a mai spus că, în opinia sa, cel mai important lucru pentru el este sănătatea.

„Importantă e sănătatea. Restul lucrurilor sunt niște jucării pe care le obținem cu eforturi și le lăsăm altora să se joace cu ele, atunci când plecăm”, a mai spus Ilie Năstase.

Potrivit ultimei declarații de avere, Ilie Năstase avea trecute în acel document, printre altele, un teren de 1.000 de metri pătrați în Moeciu de Jos, o casă în București și una de vacanță în Mamaia, ceasuri în valoare de 150.000 de euro, bijuterii de 100.000 de euro și tablouri de 50.000 de euro.

De asemenea, la acel moment, Năstase avea un cont curent de 613.000 de lei (129.000 de euro), plus unul de 35.000 de euro și altul de 187.000 de dolari.

La sfârșitul anului 2023, Ilie Năstase a dezvăluit că încasează lunar de la statul român, datorită gradului de general-maior în retragere pe care-l deține, o pensie specială în valoare de 1.435 de lei lunar.

Acum, Ilie Năstase a precizat că sunt șanse să devină din nou tătic, mai ales că soția lui, Ioana, își dorește foarte mult să aibă o fetiță.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
07 august 2024
07 august 2024