Prima pagină » Radio » Actualitate » Ilie Năstase şi Ioana Simion, ultimele pregătiri pentru nuntă. Vor participa 400 de invitaţi

Ilie Năstase şi Ioana Simion, ultimele pregătiri pentru nuntă. Vor participa 400 de invitaţi

01 iul. 2022, 13:02,
BZI.ro, în Radio

Ilie Năstase și Ioana Simion sunt în toiul pregătirilor pentru nuntă, deoarece fiul soției fostului tenismen urmează să se însoare. Theodor, băiatul Ioanei, este de 10 ani împreună cu cea care-i va deveni soție. Mai mult, cei doi au și o fetiță de aproape trei ani, Ioana Simion devenind bunică la vârsta de 43 de ani.

Theodor Bostan, fiul din prima căsătorie a Ioanei Simion, actuala soție a lui Ilie Năstase, face nunta astăzi. Acesta se căsătorește cu iubita lui Deniz, cu care are o relație de zece ani. Mai mult, cei doi au devenit și părinții unei fetițe în 2019.

Ilie Năstase şi Ioana Simion, ultimele pregătiri pentru nuntă

Ioana, soţia lui Ilie Năstase, a venit cu detalii despre marele eveniment şi a spus cum decurg pregătirile în momentul de faţă. Din spusele acesteia, evenimentul va avea loc pe plajă, la Mamaia, și sunt așteptați să participe 400 de invitați.

„Un moment frumos pentru mine, pentru ei și pentru toată lumea! Mă simt foarte bine, nu prea am emoții. Sunt pregătită și sufletește! Am emoții, ce pot să spun? Dar nu atât de mari! M-am obișnuit cu gândul, le sunt alături cu sufletul, cu tot! M-am găsit cu ei acum două seri. Erau ok. El este în campanie acum. Muncește foarte mult, dar sunt ok. Totul este pregătit.

Sunt împreună de la 16 ani. Aproape 10 ani. De micuți au crescut împreună! Cam așa ceva! Depinde și cum ești crescut, în ce mediu ai trăit și ce ai văzut! La vârsta de 18 ani, i-am redat libertatea lui Teo! Chiar nu am ținut să îl controlez. Știu că se împacă foarte bine, că se iubesc. Au o fetiță superbă, pe care o iubesc enorm!”, a declarat soția lui Ilie Năstase.

Ce surpriză i-a pregătit soția lui Ilie năstase fiului ei

La nunta fiului soției sale, Ilie Năstase va purta costumul de general al Armatei Române. Tot în acest fel s-a îmbrăcat şi la nunta Simonei Halep, dar și la a sa. În plus, atmosfera va fi întreţinută de manelistul Adrian Minune. Aceasta a fost surpriza pe care i-a pregătit-o Ioana Simion fiului ei.

„Sunt foarte emoționată. Încă de pe acum am acel fior. Băiatul meu cuminte și frumos va fi ginere pe data de 1 iulie, iar locația este una de pe plajă, în Mamaia. Sunt așteptate 400 de persoane, dar lista va mai suferi modificări.

Eu mi-am pregătit trei ținute superbe, dar mai am timp să combin încălțările și ținutele. Am trei ținute, spre deosebite de Ilie care nu își face griji deloc. Pentru că el va veni în uniforma lui de general. Dacă așa se simte bine, atunci eu mă bucur.

Vor fi patru formații, iar eu i l-am adus cadou pe Adrian Minune, pentru că la un Revelion la munte, după ce l-am admirat pe Adi, i-am spus lui Teo că la nunta lui îl voi aduce ca o surpriză, și iată că ni se va îndeplini și lui, și mie dorința”, a mai spus Ioana Simion.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *