Prima pagină » Cancan ultimă oră » Ilie Năstase și-a bătut soția. Ioana a apelat de urgență la 112: „Mă bucur că am reușit să ies din casă”
Ilie Năstase și-a bătut soția. Ioana a apelat de urgență la 112:

Ilie Năstase și-a bătut soția. Ioana a apelat de urgență la 112: „Mă bucur că am reușit să ies din casă”

08 ian. 2021, 23:01,
BZI.ro, în Cancan ultimă oră

Ilie Năstase a bătut-o pe soția lui, Ioana, iar aceasta a sunat la 112, cerând ajutorul polițiștilor. Aceștia au ajuns și au intervenit. Ioana a plecat de acasă și nu știe dacă se va mai întoarce vreodată.

Ioana Simion a mai spus că nu a făcut plângere și speră ca soțul ei să nu aibă probleme cu legea.

”Singurul lucru pe care mi-l doresc este ca el să nu pățească nimic. Să fie ok. Mă bucur că am reușit să ies din casă. Dacă m-a bătut? Vă dați seama…. Am plecat de acasă, cum să rămân acolo? M-am închis în dormitor, până a venit poliția.

Nu am depus plângere… Nu vreau ca el să pățească ceva. Știți, a mai avut el niște probleme în trecut. Dar acolo nu m-aș mai întoarce niciodată!”, a declarat Ioana Năstase.

Distanțele sunt mereu mici pentru Ilie Năstase. De la un surâs de cuceritor, la o înjurătură de toată frumusețea poate trece fostul mare tenismen într-o fracțiune de secundă, așa cum de la vorbele dulci pe care i le șoptea Ioanei s-a întors cu 180 de grade la …dosul palmei, varianta light. Ilie Năstase visa frumos, puțin înainte ca anul de început de pandemie să se încheie. Visa la al șaselea copil, o fetiță voia fostul campion. „Acum ne dorim să facem o fetiţă, este ideea Ioanei, care să devină o altă Simona Halep … dar asta nu-ţi garantează nimeni.

Sigur, dacă vom avea o fetiţă, o vom putea îndruma să joace tenis, îi vom oferi toată susţinerea noastră dar, dacă va avea stofă de jucătoare, o să ajungă campioană oricum”, spunea Ilie Năstase. Doar că vineri seara a dat cu bâta-n baltă: a agresat-o pe Ioana, femeia alături de care visa frumos!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *