Prima pagină » Cancan » Ilie Năstase s-a despărțit de soția lui, Ioana. Unde a plecat fostul tenismen

Ilie Năstase s-a despărțit de soția lui, Ioana. Unde a plecat fostul tenismen

29 iul. 2024, 09:06,
BZI.ro, în Cancan

Surse appropriate celor doi susțin că Ilie Năstase s-a despărțit de soția lui, Ioana. În prezent, fostul jucător de tenis se află într-o vizită în Cehia, unde a avut loc premiera documentarului despre viața sa.

Cu toate acestea, soția sa nu l-a însoțit, fiind și ea plecată în străinătate. Ultimele declarații publice ale acesteia au alimentat speculațiile cu privire la viitorul căsătoriei lor, sugerând posibilitatea unui divorț.

Ioana și Ilie Năstase s-au căsătorit civil în 2019, dar relația lor a trecut prin mai multe perioade dificile. Recent, în cadrul unui podcast cu Mihai Morar, fostul tenismen a declarat că Ioana este „cea mai frumoasă” femeie din viața lui și că își dorește să devină din nou tată. Deși părea că au depășit momentele tulburi din relație, se pare că Ioana și Ilie Năstase s-au despărțit din nou.

Ilie Năstase s-a despărțit de soția lui, Ioana

Se pare că în căsnicia celor doi a apărut din nou tensiune. Ioana și Ilie Năstase nu mai sunt împreună, conform spuselor apropiaților lor, iar fostul tenismen ar fi foarte afectat de această decizie. În prezent, Ilie Năstase se află în Cehia, unde a fost lansat documentarul „Nasty”, care prezintă viața și cariera sa.

Ioana Năstase nu a fost prezentă la eveniment și a ales să plece singură în străinătate. Întrebată de jurnaliști, aceasta a oferit primele declarații pe acest subiect, confirmând indirect că relația lor este marcată de probleme.

„Momentan chiar nu îmi doresc să mai vorbesc nimic despre viața mea intimă. Respect foarte mult presa și la momentul potrivit am să vorbesc dacă consider că trebuie’, a declarat Ioana Năstase pentru cancan.ro.

Ce spunea Ioana Năstase despre problemele din căsnicie

Ioana Năstase a discutat în trecut despre certurile din căsnicia cu Ilie Năstase. După mai multe despărțiri și împăcări, aceasta dădea de înțeles că a reușit să aducă armonia în familia lor.

„Ca în orice familie, mai există certuri. Prefer să plec, când îl văd nervos, sau când ceva nu -i pe placl meu. Mă urc în mașină și plec, am casă la mare, sau plec la munte, la căluț. Mă întorc cam în 2-3 zile sau vine după mine. Viața e imprevizibilă, niciodată nu știi ce-ți oferă. Eu nu mă cert, doar spun ce nu-mi convine.

L-am studiat foarte bine, trebuie să recunosc, pentru a putea să-mi păstrez mintea sănătoasă. L-am analizat, dar nu pot spune că îl știu din scoarță-n scoarță. Stai cu un om o viață și poate nu reușești să-l cunoști în totalitate. Dar știu ce am de făcut ca eu să fiu zen, să pot trece mai departe. Nu trebuie să-ți mai pui mintea, când e mai vulcanic. Așa e felul lui de a fi. La început mă agitam, ziceam că nu e normal. Dar e mai bine așa, că-ți păstrezi tu echilibrul ca om. Nu mai stai tu în tensiune. Iar dacă te vede pe tine calm, imediat devine și el la fel. Am un copil care mă respectă (n.r, fiul său din prima căsnicie) și vreau ca el să vadă cât mai puține lucruri rele. Mă doare când vede ceva ce nu-i în regulă. Îmi seamănă și la caracter, la fizionomie’, a mai spus ea pentru aceeași sursă.

De curând, surse apropiate celor doi au declarat că Ilie Năstase s-a despărțit de soția lui, Ioana, și a plecat în Cehia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *