Prima pagină » Radio » Actualitate » Ilie Năstase rupe tăcerea despre viața sa amoroasă. Care este adevărul despre cele 2.500 de femei din viața lui
Ilie Năstase rupe tăcerea despre viața sa amoroasă. Care este adevărul despre cele 2.500 de femei din viața lui

Ilie Năstase rupe tăcerea despre viața sa amoroasă. Care este adevărul despre cele 2.500 de femei din viața lui

10 apr. 2023, 13:24,
BZI.ro, în Radio

Fostul mare tenismen Ilie Năstase a vorbit recent despre viața sa amoroasă, în special despre legendele care circulau cu privire la cuceririle sale. Acesta a recunoscut care este de fapt adevărul dar și cum s-a ajuns la așa ceva. Pe de altă parte, Ilie Năstase a fost căsătorit de cinci ori, ultimul mariaj fiind cel cu Ioana Simion.

Ilie Năstase, în vârstă de 76 de ani, a avut o viață tumultuoasă, trăită la maximum. Acesta are la activ cinci mariaje, ultimul fiind cu Ioana, fostă Simion, din aprilie 2019. De-a lungul mariajului, cei doi au fost de mai multe ori la un pas de divorț, în ciuda cadourilor de lux pe care fostul mare jucător de tenis i le-a dăruit soției. Însă în ceea ce privește viața amoroasă a fostului tenismen, circulă anumite legende cu privire la numărul de cuceriri.

Ilie Năstase, despre viața sa amoroasă

Ilie Năstase a făcut recent declarații despre zvonul potrivit căruia s-ar fi iubit cu 2.500 de femei. Sportivul a făcut declarații inedite. Despre numărul imens de cuceriri din viața sa, Ilie Năstase a spus adevărul, oricât de rușinos ar fi.

Însă, fostul mare tenismen a spus cine este singura femeie care contează cu adevărat pentru el. Ilie Năstase a recunoscut că nu este adevărat acel zvon, așadar nu au trecut 2.500 de femei prin patul său.

„Dacă aveam 2.500 de femei, îmi murea racheta până acum. Singura femeie care contează este ultima”, a mărturisit Ilie Năstase.

Fostul număr unu mondial în tenis a povestit cum a ajuns la acest număr uriaș, care a apărut și în autobiografia sa.

„O englezoaică mi-a scris cartea. Era documentată pe sport, ea i-a scris-o și lui David Beckham. Mereu îmi spunea că stau cu fetele, că am un fan club. N-aveam timp să fac prostii atunci. Eram prin turnee… Aveam o casă lângă Paris și în fiecare seară povesteam cu ea câte trei ore.

În ultima seară, am luat o sticlă de vin roșu. Și îi zic: «Hai să fiu sincer cu tine! Ți-am tot zis că am avut 200 de femei, ba 400… Dar uite, acum mă confesez! Mi-a fost rușine de tine, dar am băut paharul ăsta de vin și îți recunosc că am avut 2.500 de femei». «Asta am așteptat de la tine!», mi-a zis. Și-așa a rămas! Am mințit-o. Nu se poate să ai atâtea. N-ai cum. Doar nu puteam să le număr și să le trec în computer”, a povestit Ilie Năstase.

Cum a cunoscut-o pe Ioana Simion

Dincolo de viața amoroasă controversată și de faptul că a fost însurat de cinci ori, cea mai recentă relație este cea cu Ioana Simion, de care s-a despărțit de mai multe ori. Ilie Năstase a povestit și cum a cunoscut-o pe aceasta.

„Era cam la 10 metri de mine. Încă n-o vedeam bine, dar se mișca bine (…) Când s-a întors la masă, am chemat chelnerul și i-am zis: «te rog frumos, pot să-i trimit o băutură domnișoarei de acolo?» La care fata mea, care avea 13 ani, îmi spune: «nu se face așa ceva, pe mine mă duci acasă»! Am rămas blocat. Am lăsat-o să plece.

Am mai chemat o dată chelnerul. A spus că ea nu bea alcool, dar a ridicat paharul. În următorul minut, m-am dus la masă cu tupeu! Dacă n-avem tupeu la 72 de ani, când naiba să avem?”, a povestit Ilie Năstase.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *