Prima pagină » Cancan ultimă oră » Ilie Năstase, replică pentru soţul Serenei Williams: „Cred că sexist e el”. Alexis Ohanian a adresat cuvinte jignitoare lui Ion Țiriac

Ilie Năstase, replică pentru soţul Serenei Williams: „Cred că sexist e el”. Alexis Ohanian a adresat cuvinte jignitoare lui Ion Țiriac

16 feb. 2021, 23:17,
Bianca Rebegea în Cancan ultimă oră

Ilie Năstase i-a oferit o replică tăioasă soțului Serenei Williams, Alexis Ohanian, după ce acesta l-a atacat pe Ion Țiriac după meciul soției sale cu Simona Halep, din sferturile Australian Open.

După meci, Alexis Ohanian a postat, pe o rețea de socializare, următorul mesaj:

„E bine că nimeni nu-l bagă în seamă pe rasistul, sexistul şi clovnul Ion Ţiriac”, a scris Alexis Ohanian, imediat după victoria Serenei Williams în faţa Simonei Halep, pe Twitter.

Ilie Năstase, replică pentru soţul Serenei Williams! Alexis Ohanian a adresat cuvinte jignitoare lui Ion Țiriac

Ilie Năstase nu s-a lăsat intimidat și a recționat:

„Cred că sexist e el. Nu ştiu, habar nu am. Nu mă interesează. Nu vreau să fac comentariu, am făcut un comentariu, m-am trezit că sunt rasist.

Presa de acolo te face rasist în două secunde dacă vrea, chiar dacă nu eşti. Aţi văzut ce s-a întâmplat cu Colţescu? E român. Dacă era american nu se întâmpla aşa ceva”, a spus Ilie Năstase, pentru Antena Sport.

Cum a debutat conflictul dintre Ion Ţiriac şi Alexis Ohanian

În sferturile de finală de la Australian Open, Simona Halep a fost învinsă de Serena Williams cu scorul 3-6, 3-6.

Ion Țiriac, președintele Federației Române de Tenis, în vârstă de 81 de ani, a făcut o afirmație care a iscat tot felul de reacții în lumea sportului.

„Dacă Serena ar avea puțină decență, s-ar retrage!”, a spus omul de afaceri român, iar soţul campioanei din SUA, Alexis Ohanian, a reacţionat imediat.

„E clar că nimeni nu dă doi bani pe ce spune Țiriac”, a scris pe Twitter Alexis Ohanian, la începutul acestui an.

Ulterior, Alexis Ohanian ( 37 de ani) nu s-a abținut și a mai postat un mesaj pe rețelele sociale, cu scopul de a-l umili pe Ion Țiriac.

„A trebuit să-l caut pe Goolge…se pare că fetiţa mea de 3 ani are mai multe titluri de Grand Slam decât acest clovn (n.r. cuvânt reprezentat de două emoticoane)”, a mai postat Ohanian.

Serena Williams are 10-2 în confruntările cu Simona Halep

Se pare că Serena Williams și-a luat revanșa în fața jucătoarei Simona Halep, după eşecul drastic suferit în faţa acesteia în finala de la Wimbledon, în 2019, cu 2-6, 2-6, fiindcă acum are în palmares 23 de titluri de Grand Slam.

Serena a prestat un joc foarte solid, care a forțat-o deseori pe Simona Halep să stea mulți metri în spatele liniei de fund. Halep a fost nevoită mereu să vină din urmă pe tabela de scor, cu excepția primei jumătăți a setului secund, când Simona s-a distanțat la 3-1 și a avut șansa de a face 4-1. Serviciul Serenei Williams a fost, de asemenea, un factor important în obținerea acestei victorii, Serena Williams câștigând 77% din punctele jucate cu prima servă.

În circuitul profesionist, Simona Halep și Serena Williams s-au confruntat e 12 ori, americanca având 10-2 în meciurile directe. În anul 2019, cele două jucătoare de tenis s-au întâlnit prima oară la Melbourne, în optimi, Serena câştigând atunci cu 6-1, 4-6, 6-4.

Pentru participare, Simona Halep va primi un cec de 525.000 dolari şi 430 de puncte WTA. Românca a jucat finala la Melbourne în 2018, anul trecut a disputat o semifinală, iar acesta a fost al treilea sfert de finală, după cele din 2014 şi 2015.

În penultimul act, Serena Williams se va confrunta cu japoneza Naomi Osaka, victorioasă în sferturi cu 6-2, 6-2 în faţa taiwanezei Su-Wei Hsieh.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *