Prima pagină » Cancan ultimă oră » Ilie Năstase o distruge pe Charlotte, fiica adoptivă. Ce spune despre Nicholas, fiul dispărut de cinci luni în SUA

Ilie Năstase o distruge pe Charlotte, fiica adoptivă. Ce spune despre Nicholas, fiul dispărut de cinci luni în SUA

23 iul. 2024, 21:20,
în Cancan ultimă oră

Ilie Năstase o distruge pe Charlotte, fiica adoptivă, după ce tânăra stabilită în SUA a acuzat-o pe Ioana, soția ex-liderului ATP, că ar fi blocat-o în telefonul tatălui ei.

Pe 19 iulie, Ilie Năstase a împlinit 78 de ani, iar pe litoral, la Mamaia, fostul sportiv s-a relaxat într-un local de lux, alături de familie. De la eveniment au lipsit, însă, copiii adoptivi ai lui “Nasty”, Charlotte și Nicholas, din mariajul tenismenului cu Alexandra King.

Motivul pentru care Ilie Năstase a blocat-o pe Charlotte în telefon

De altfel, Charlotte ar fi încercat să-și felicite tatăl cu ocazia zilei de naștere, însă nu ar fi reușit. Ulterior, a acuzat-o pe Ioana, soția lui Ilie Năstase, că ar fi blocat-o în telefonul părintelui său. În exclusivitate pentru Spynews, ex-liderul ATP a făcut lumină în acest caz, dezvăluind că el este, de fapt, cel care a închis orice legătură cu fiica sa. „Nasty” a explicat și motivul principal care l-a împins să ia această decizie drastică.

„Este incredibil ce poate să spună. Păi cum să umble Ioana la mine în telefon? Cum să o blocheze soția mea? Fabulos! Vreau să știe că eu, personal, am blocat-o. Așa că să stea liniștită, să nu mai arunce vina pe ea. Da, în urmă cu trei ani, când a apărut ea cu OnlyFans-ul sau dezbrăcată în poze, atunci am blocat-o. De atunci gata, nu mai am nicio treabă cu ea”, ne-a declarat Ilie Năstase.

„E pe drumul ei, cu mine nu mai are ce discuta”

În continuare, fostul mare sportiv i-a transmis fiicei sale că trebuie să se descurce singură și că el și-a făcut, pe deplin, datoria ca părinte, plătindu-i studiile.

„Îi urez multă sănătate, dar o rog să termine cu scandalurile. Cu mine nu mai are ce discuta, e pe drumul ei. Am ajutat-o când a fost cazul, i-am plătit școala, vreo jumătate de milion de euro. Ea e în SUA, eu în România, nu-mi mai pasă. Fiecare are viața lui”, a mai spus Ilie Năstase.

„Cu Nicholas am vorbit acum șase luni. Subiect închis!”

Ex-liderul ATP a vorbit și de Nicholas, la rândul lui stabilit peste Ocean, cu care a rupt orice relație. Îngrijorător este că fiul adoptiv al lui Ilie Năstase ar fi dispărut fără urmă, sora lui, Charlotte, fiind extrem de îngrijorată.

„De Nicholas nu mai știu nimic, ultima dată am vorbit în urmă cu vreo șase luni. La fel, ce treabă am eu cu el? Vreți să las totul aici și să mă duc sa-l caut prin SUA? Să mă stabilesc la New York? Nu e treaba mea ce face, cu ce se ocupă… subiect închis!”, a precizat cel poreclit Nasty.

„Mi-a dat cerere de prietenie pe Facebook. Caută scandal!”

La rândul ei, Ioana, soția lui Ilie Năstase, a povestit care a fost prima ei interacțiune cu Charlotte, cea care a acuzat-o că ar încerca să o îndepărteze de tatăl ei. Partenera fostului mare sportiv susține că tânăra caută doar să o denigreze, în condițiile în care cele două nu se cunosc personal.

„Ferească Dumnezeu, cum să o blochez eu? Mă bucur că soțul meu face lumină. Aceasta fată văd că iar caută scandal. Ocazional iese și mă atacă în condițiile în care nu mă cunoaște, nu ne-am văzut niciodată. Săptămâna trecută, cu patru zile înainte ca soțul meu să împlinească 78 de ani, mi-a dat cerere de prietenie pe Facebook. Am acceptat-o fără probleme. Apoi, a lăsat un comentariu la una dintre pozele în care apăream cu Ilie: ‘La mulți ani, tati!”, ne-a spus și Ioana Năstase.

Ioana Năstase: „Dacă ar fi vrut să ia legătura cu tatăl ei, aș fi ajutat-o”

În final, Ioana Năstase a precizat că e doar treaba soțului ei dacă își ajută sau nu copiii, ea neavând niciun cuvânt de spus. Nu exclude, totodată, ca la mijloc să fie anumite interese, iar Charlotte să fie împinsă de la spate de anumite persoane să o atace.

„Cum să spună că eu mă împotrivesc ca soțul meu să țină legătura cu copiii lui? Păi nu sunt și eu părinte? E treaba lui cum își ajuta copiii, dacă le dă sau nu bani, nu a mea. Tind să cred că această fată este pusă de cineva să mă atace. Noi, femeile, suntem mai răzbunătoare (n.r. râde) și uităm mai greu unele lucruri. Cine știe ce o avea pe suflet… Repet, eu nu am nimic împotriva ei. Păi dacă ar fi vrut să ia legătura cu tatăl ei, îmi putea spune acest lucru și aș fi ajutat-o fără probleme”, a încheiat soția fostului sportiv.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *