Prima pagină » Cancan » Ilie Năstase își suspectează soția că îl înșală. Cine ar fi amantul Ioanei

Ilie Năstase își suspectează soția că îl înșală. Cine ar fi amantul Ioanei

23 aug. 2024, 10:51,
în Cancan

Ilie Năstase își suspectează de câteva zile soția că îl înșală și chiar a confruntat-o, făcând un scandal monstru în complexul rezidențial în care locuiesc. Totul a luat amploare la sfârșitul săptămânii trecute, când fostul tenismen și-a surprins soția vorbind la telefon cu presupusul amant. Se pare că Ilie Năstase o bănuiește pe Ioana că ar avea o relație cu Nick Rădoi.

Ilie Năstase s-a bucurat de un succes răsunător în ceea ce priveşte activitatea sa profesională, dar în dragoste am putea spune că nu prea a avut noroc. După ce a cunoscut-o pe actuala parteneră, mulţi se gândeau că viaţa lui se va linişti, însă lucrurile nu stau aşa nici pe departe. Cei doi au avut recent o dispută aprinsă, din cauza unui amantlâc. Generalul este foc şi pară pe milionarul care ar fi „atentat” la soţia lui, potrivit Cancan!

Ilie Năstase își suspectează soția că îl înșală

Viaţa amoroasă a lui Ilie Năstase a fost întotdeauna complicată. Fostul tenismen a fost căsătorit de 5 ori, însă la braţul său au stat de-a lungul timpului multe domnişoare, atât de multe încât nici el nu le mai ştie numărul. După patru divorţuri, în 2019 fostul sportiv a ajuns din nou în faţa altarului alături de Ioana Simion. Relaţia lor nu a fost ocolită de certuri, despărţiri şi împăcări, însă acum situaţia dintre ei ar fi ajuns într-un punct critic.

Jurnaliștii de la Cancan prezentau pe 17 august detalii incredibile despre scandalul care a avut loc în celebrul cuplu, în complexul rezidenţial din Mamaia, acolo unde cei doi au apartamente unul lângă celălalt. Ilie Năstase a răbufnit după ce şi-a auzit partenera vorbind la telefon cu un alt bărbat. Nu a stat deloc pe gânduri şi s-a dus să îi ceară explicaţii. Nu a primit lămuriri, din contră, spiritele s-au încins şi mai tare.

Cine ar fi amantul Ioanei Năstase

Fostul tenismen bănuieşte că soţia lui este infidelă, iar acum s-a aflat şi cu cine crede Ilie Năstase că ar fi înşelat. Se pare că este vorba despre o cunoştinţă mai veche a Ioanei Năstase, un bărbat potent financiar cu care bruneta a avut în trecut o relaţie pasageră. Ca să prelungim suspansul vă mai spunem că milionarul nu trăieşte în România, dar este foarte cunoscut la noi în ţară pentru generozitatea de care a dat dovadă cu doamnele din viaţa lui. Fără alte introduceri, dragi cititori, este vorba de nimeni altul decât Nick Rădoi.

În altă ordine de idei, Ilie Năstase ar fi aflat, de unde numai el ştie, că soţia lui ar fi început să converseze din nou cu afaceristul. Nu este un secret că cei doi s-au mai întâlnit atunci când afaceristul a venit în România, ba chiar au fost surprinşi savurând împreună o cafea la mall la începutul verii. Fostul tenismen este în alertă şi le-ar fi spus apropiaţilor că nu se lasă până când nu află adevărul!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală - pdf
23 august 2024
23 august 2024