Prima pagină » Cancan ultimă oră » Ilie Năstase, internat în spital, după ce nașul de cununie, Ciprian Marica, i-ar fi luat afacerea de sub nas

Ilie Năstase, internat în spital, după ce nașul de cununie, Ciprian Marica, i-ar fi luat afacerea de sub nas

13 nov. 2021, 16:40,
în Cancan ultimă oră

Fostul tenismen a ajuns pe patul de spital, după ce a fost implicat într-un conflict cu propriu naș.

Ilie Năstase se confruntă cu probleme serioase de sănătate, după ce a fost implicat într-un scandal cu Ciprian Marica, nașul lui de cununie. Fostul tenismen a fost internat într-o clinică privată, la începutul acestei săptămâni, în urma situației create în jurul fundației care îi poartă numele.

Între timp, bărbatul a fost externat, iar alături îi stă acum Ioana, actuala lui soție.

Ilie Năstase a ajuns pe mâinile medicilor

Ilie Năstase a trăit un șoc în momentul în care a aflat că a fost înlocuit în propria afacere de către tatăl și unchiul lui Ciprian Marica.

Potrivit declarațiilor făcute în urmă cu puțin timp de marele tenismen, fostul jucător de fotbal ar fi încercat de mai multe ori să-l înlocuiască pe bărbat în fundația care îi poartă numele, însă abia acum judecătorii i-ar fi dat câștig de cauză. Ilie Năstase a înlemnit când a fost anunțat de către avocatul său cu privire la trădarea lui Marica, iar problemele de sănătate și-au spus imediat cuvântul.

Recent, în cadrul unui interviu, Ioana Simion, actuala soție a lui Năstase, a confirmat faptul că fostul sportiv a fost internat, din cauza problemelor la inimă:

„Ilie m-a sunat la începutul acestei săptămâni și m-a rugat cu o voce stinsă să vin la el la spital.

Era internat la Spitalul privat Ponderas, fiindcă el are ceva probleme și cu inima. A reușit să rămână calm în toată nebunia asta. Medicii i-au cerut explicit să nu se enerveze, fiindcă altfel ar fi putut apărea ceva complicații. L-am întrebat ce i s-a întâmplat și atunci el mi-a povestit cum Ciprian Marica, nașul nostru de căsătorie, i-ar fi preluat afacerea!”, a declarat Ioana Simion.

„Marica i-a luat afacerea de sub nas. E șocul vieții sale”

Soția lui Ilie Năstase a dezvăluit și faptul că Ciprian Marica l-ar fi pus în ultimul timp pe finul lui să semneze anumite acte, însă fostul tenismen susține că acele semnături îi permiteau bărbatului doar să facă anumite plăți în numele lui:

„Nu are nicio explicație pentru ceea ce s-a întâmplat, dar a înțeles că Marica i-a luat afacerea de sub nas. E șocul vieții sale. El spune că i-a mai semnat lui Marica, în perioada din urmă, ceva acte prin care îl îndrituia să facă ceva plăți în numele său, dar atât și nimic mai mult! Ilie mi-a spus că Marica a umblat și la Consiliul de Administrație, acolo unde i-ar fi pus pe tatăl și unchiul său, fără să fi scos un cuvânt pe tema asta.

A fi om în ziua de azi e lucru mare. E singurul meu comentariu. Cum să nu ai suflet, să nu te gândești că poți lua lucrul altuia, la care nu ai nicio contribuție. Nici nu contează cum te numești, Vasile sau Ion, dacă nu e treaba ta, cine îți dă ție afacerea de-o viață a altuia?!”, a mai spus Ioana Simion.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`