Prima pagină » Cancan ultimă oră » Ilie Năstase este pregătit să devină tată pentru a șasea oară. ,,Suntem dornici”

Ilie Năstase este pregătit să devină tată pentru a șasea oară. ,,Suntem dornici”

25 sept. 2021, 17:40,
în Cancan ultimă oră

Ilie Năstase și Ioana Simion își doresc să aibă un copil împreună. Problemele dintre ei s-au rezolvat, nici nu mai intră în discuție separarea sau divorțul, ba chiar cei doi se gândesc să devină părinți. Ioana Simion are un băiat, în timp ce Ilie Năstase are patru fete și un băiat din relații anterioare. La cei 75 de ani ai săi, fostul mare sportiv își dorește să devină tată pentru a șasea oară.

Ilie Năstase își dorește să devină tată

Marele sportiv a declarat că atât el cât și soția lui își doresc un copil, ba mai mult, chiar a glumit spunând că dacă va fi fată o face următoarea Simona Halep. Ilie Năstase mai are un băiat și patru fiice, el fiind acum la a cincea căsnicie.

Eu îmi doresc multe și nu știu dacă se poate realiza, dar suntem dornici să facem un copil. Deocamdată nu s-a întâmplat, încercăm. Vor zice ăștia că sunt Superman! Vedem ce putem face și dacă există posibilitatea. Dacă e fată, nu știu dacă o fac următoarea Simona Halep, depinde de ea! Eu vreau să o fac, a declarat Năstase.

Ilie și Ioana au avut parte de o căsnicie cu năbădăi, în care s-au certat și s-au împăcat de mai multe ori. Apogeul a fost la începutul acestui an când Ioana a chemat Poliția la domiciliul conjugal. A spus că s-a simțit în pericol și a solicitat ajutorul autorităților. Nu a vrut, însă, să depună plângere împotriva soțului ei, considerând că astfel îi va păta imaginea.

Ioana și Ilie Năstase au fost la un pas de divorț

În vara acestui an ar fi trebuit să se pronunțe divorțul dintre fostul mare tenismen și soția lui, însă cei doi s-au împăcat. Ioana a spus că a decis să-i mai dea o șansă și să treacă peste scandalul de la începutul anului. Ea a considerat că Ilie are nevoie de ea și că e bine să fie alături de el.

Așa se face că acum lucrurile dintre ei s-au așezat frumos și iată că, potrivit spuselor lui Ilie Năstase, cei doi ar putea deveni părinți.

Ilie s-a amuzat la gândul că oamenii vor spune că este Superman dacă va deveni tată la 75 de ani.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *