Prima pagină » Cancan » Ilie Năstase, dezvăluiri despre cearta cu soția, în plină stradă. „Ea mie mi-a fost credincioasă”

Ilie Năstase, dezvăluiri despre cearta cu soția, în plină stradă. „Ea mie mi-a fost credincioasă”

28 aug. 2024, 14:23,
în Cancan

Ilie Năstase a dar lămuriri, în sfârșit, despre cearta cu soția lui, Ioana, în plină stradă, în cartierul rezidențial în care locuiesc. În urmă cu 2 săptămâni, cei doi au fost protagoniștii unui scandal de proporții, în stațiunea „bogaților”, la Mamaia. La momentul acela, fostul tenismen și-a acuzat soția de infidelitate, fără a mai ține cont că se află în public.

Fără a ține cont că se află în public, fostul tenismen i-a strigat soției: „Cine-i ăla? Ăla-i amantul tău! Te-am văzut, am auzit tot”. Bineînțeles, nici Ioana Năstase nu s-a lăsat mai prejos și i-a dat imediat replica soțului: „Ești d****t! Du-te la tine în apartament, că ești bătrân”.

Ilie Năstase, dezvăluiri despre cearta cu soția, în plină stradă

Acum, la două săptămâni de la scandal, Ilie Năstase a venit cu o primă reacție, explicând ce s-a întâmplat, de fapt, între el și partenera lui de viață.

„Eu sunt mai coleric! Toată lumea mă știe! A fost o ceartă în familie. Eu cred că, în orice familie, sunt astfel de certuri, nu?! Chestia cu amantul, am zis-o pur și simplu la nervi! Nu a fost adevărat! Vreau să subliniez că eu nu am acuzat-o de infidelitate!

Eu sunt învățat cu ce se scrie în presă, dar pe ea o afectează, are familie. Ea a fost și este o femeie fidelă! Ea mie mi-a fost credincioasă în toți acești ani de căsnicie! M-aș fi bucurat să fi cunoscut o femeie ca ea mai devreme”, a declarat Ilie Năstase.

Fostul tensimen nici nu se gândește la divorț

Cât despre posibilitatea de a ajunge din nou în pragul divorțului, Ilie Năstase exclude complet această variantă, explicând că disputa pe care a avut-o atunci cu soția lui a fost una de moment și care s-a rezolvat rapid.

„Niciun divorț! Nu există așa ceva! Ce am spus atunci, am spus doar la nervi, la supărare. Repet, Ioana e o femeie fidelă!”, a mai spus acesta.

Totodată, gurile rele spun că presupusul „amant” la care făcea referire Ilie Năstase atunci când a acuzat-o pe Ioana de infidelitate ar fi chiar Nick Rădoi, fostul iubit al brunetei.

Totuși, fostul tenismen a ținut să puncteze și acest aspect, precizând că milionarul nu este implicat sub nicio formă în această poveste: „Nu e nimic adevărat! Nu am nici o treabă cu Nick Rădoi”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală - pdf
02 septembrie 2024
02 septembrie 2024