Prima pagină » Cancan » Ilie Năstase ar fi divorțat în secret de Ioana. Ion Țiriac l-a dat de gol

Ilie Năstase ar fi divorțat în secret de Ioana. Ion Țiriac l-a dat de gol

13 sept. 2024, 12:36,
în Cancan

Fostul tenismen Ilie Năstase ar fi divorțat în secret de Ioana, la notar, semnarea actelor având loc în urmă cu două săptămâni. Ilie și Ioana Năstase au fost căsătoriți timp de 5 ani, din primăvara anului 2019. De-a lungul timpului, mariajul dintre Ilie și Ioana Năstase a fost presărat de scandaluri, cei doi despărțindu-se de câteva ori.

Ilie Năstase, în vârstă de 78 ani, ar fi divorțat de soția lui, Ioana Năstase, în urmă cu câteva săptămâni. Dezvăluirile au fost făcute de Ion Țiriac, în cadrul unui interviu. Fostul tenismen s-a căsătorit cu Ioana Simion în primăvara anului 2019. De atunci s-a zvonit în repetate rânduri că cei doi au probleme în căsnicie, însă au reușit de fiecare dată să-și rezolve diferențele, potrivit Unica.

Ilie Năstase ar fi divorțat în secret de Ioana

Ilie Năstase ar fi divorțat de Ioana, cu care s-a căsătorit civil în aprilie 2019. De-a lungul anilor cei doi au avut probleme în căsnicie, iar acum ar fi decis să pună capăt acestui mariaj. Divorțul ar fi avut loc în urmă cu două săptămâni, potrivit lui Ion Țiriac.

Deși până acum Ilie și Ioana Năstase nu au confirmat divorțul, Ion Țiriac spune că prietenul său a semnat deja actele și acum este „cel mai fericit”.

„Năstase, așa cum îl vedeți dumneavoastră, a fost una dintre cele mai iubite și cele mai urâte personalități din sportul mondial. Veneau 10.000 de oameni să îl aplaude și 10.000 de oameni să-l fluiere. Dar veneau 20.000. Astăzi e același lucru, e un personaj. Am auzit că a divorțat acum două săptămâni, iar astăzi am citit că este cel mai fericit om de pe planeta asta”, a declarat Ion Țiriac în emisiunea „Prietenii lui Ovidiu”.

A făcut scandal în plină stradă cu Ioana

În vara acestui an, Ilie și Ioana Năstase au fost protagoniștii unui scadal de proporții în plină stradă, în stațiunea Mamaia. Totul a început în momentul în care fostul sportiv a surprins-o pe soția lui vorbind la telefon.

„Cine-i ăla? Ăla-i amantul tău! Te-am văzut, am auzit tot”, i-ar fi strigat Ilie Năstase soției sale, potrivit Cancan.

„Ești drogat! Du-te la tine în apartament, că ești bătrân!”, a fost replicat Ioanei.

Cei doi au continuat să se certe și să se contrazică lângă blocul din stațiunea de pe litoral, unde dețin două apartamente.

De-a lungul timpului au apărut mai multe zvonuri potrivit cărora Ilie și Ioana Năstase au probleme în căsnicie și ea chiar ar fi plecat de acasă. De fiecare dată, însă, cei doi s-au împăcat. În 2021, Ioana a depus de două ori actele de divorț de Ilie Năstase. Cu toate acestea, în primăvara anului următor, cuplul a decis să-și mai dea o șansă. După scandalul din Mamaia, fostul tenismen a spus că s-a împăcat cu soția lui și că îi pare rău pentru ieșirea avută în public.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *