Prima pagină » Cancan » Ilie Năstase a fost conectat la aparate. Ce spune soţia fostului tenismen

Ilie Năstase a fost conectat la aparate. Ce spune soţia fostului tenismen

01 dec. 2021, 12:31,
BZI.ro, în Cancan

Fostul mare tenismen Ilie Năstase s-a confruntat cu anumite probleme de sănătate și a fost conectat la aparate, în urma infectării cu COVID. Cu toate acestea, fostul tenismen a răspuns bine la tratament și acum se află în afara oricărui pericol. Astfel, soția lui, Ioana, a precizat că Ilie Năstase urmează sp fie externat.

Soţia lui Ilie Năstase, Ioana, a recunoscut că fostul tenismen a trecut printr-o perioadă dificilă după ce a fost depistat pozitiv cu COVID-19. Acesta a fost nevoit să stea internat, sub supravegherea medicilor, însă acum urmează să fie externat.

Ilie Năstase, conectat la aparate

Ioana Simion a povestit că soţul ei a fost, într-adevăr, conectat la aparate. Însă nu a fost vorba de ceva grav, ci doar i-a fost monitorizat pulsul, nu pentru a primi oxigen. Bruneta a mai spus că starea de sănătate a fostului tenismen este bună și urmează să fie externat, după un ultim set de analize.

„Din câte am înțeles, joi îi vor face iar analizele, să le compare. Sigur îl vor externa. Conectat la aparate a fost, dar nu la oxigen. I-a monitorizat pulsul, toate cele. Eu nu mă pricep. A fost foarte dificilă perioada. Mulți spun că puteam merge să îl vizitez. Nu este adevărat! Eu am luat legătura cu medicii. Nu am voie. M-aș fi dus. Noi avem mai multe apartamente la Constanța. El va fi lângă mine. Îi voi duce tot ce are nevoie. Îi voi fi alături cu orice”, a declarat Ioana Simion.

Ce a spus Ilie Năstase de pe patul de spital

Ilie Năstase a fost internat la Institutul de Boli Infecțioase „Matei Balș”, unde a aflat că este infectat cu SARS-CoV-2. Tenismenul, care este vaccinat, spune că singurul simptom care i-a dat de bănuit că ar putea fi bolnav de COVID este tusea seacă.

În ceea ce-l privește pe Ilie Năstase, fostul tenismen nu are plămânii afectați și nu are nevoie de oxigen. Acesta a dezmințit anumite informații apărute în mass-media conform cărora Ioana, soția sa, ar fi bolnavă de COVID.

„Mă simt bine, nu am nicio problemă. Nu știu cum m-am infectat. Acum mă simt bine pentru că am avut medicație și mă simt bine. Nu am avut febră. Tuse, tuse am avut”, a precizat Ilie Năstase.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *