Prima pagină » Cancan ultimă oră » Ilie Năstase a dezvăluit care este pensia pe care o primește de la Armata Română

Ilie Năstase a dezvăluit care este pensia pe care o primește de la Armata Română

11 ian. 2022, 00:01,
în Cancan ultimă oră

Fostul tenismen, Ilie Năstase a fost în anul 2008 înaintat la gradul de general-maior (cu 2 stele) în retragere în Ministerul Apărării, printr-un decret prezidențial. Datorită funcției pe care a avut-o, pensia lui Ilie Năstase a crescut. Fostul număr 1 mondial a spus care este suma de bani pe care o primește pentru funcția înaltă pe care o deține în Armata Română.

Iată ce pensie are Ilie Năstase ca militar

Într-un interviu acordat lui Teo Trandafir,  Ilie Năstase a făcut publică și pensia pe care o primește de pe urma gradului său deținut în Armata Română – doar 1.440 de lei, a spus fostul tenismen.

Tot atunci, acesta a spus că i-a oferit cadou soției sale de Sfântul Ioan, o mică vacanță în Dubai, unde a mers împreună cu prietenele ei. Cu siguranță, fostul mare sportiv a cheltuit ceva, deoarece Ioana Năstase este obișnuită cu luxul, mai ales de când a devenit soția fostului mare tenismen.

În urmă cu ceva timp, Ilie Năstase a fost infectat cu noul coronavirus, însă a trecut cu bine peste acea perioadă, deși s-a simțit destul de rău și chiar s-a temut pentru viața sa, după cum a recunoscut chiar el în timpul interviului acordat lui Teo Trandafir.

„În perioada în care am avut coronavirus, mi-a fost fost frică pentru că nu ştiam ce se va întâmpla, mai ales că am 75 de ani. Vreau să mă simt bine, să fiu sănătos, atât îmi doresc! Legat de Ioana, îmi doresc să nu mă mai supere că m-a supărat tare anul trecut. A băgat al cincilea divorţ până acum, ce să zic!? E iubire. Dacă pensia mea de militar e de 1.440 de lei…De ziua ei, i-am făcut cadou o vacanţă în Dubai cu prietenele sale!”, a mărturisit fostul tenismen Ilie Năstase.

Ilie Năstase se gândește să facă un copil

Cu toate că a trecut printr-o adevărată cumpănă, Ilie Năstase se gândește să…facă un copil. Ioana Năstase își dorește cu ardoare să devină din nou mămică, deoarece vrea să aibă și o fetiță, iar Ilie Năstase nu o poate ține departe de visul ei și face tot posibilul să i-l îndeplinească.

„Visul de a avea o fetiţă mi se va îndeplini, tot ce mi-am dorit în viaţă am făcut. Iar eu îmi doresc foarte mult asta”, a mărturisit Ioana Năstase. Soțul său s-a conformat și este pregătit să devină din nou tată.

„Pentru mine nu contează ce va fi, important e să fie Ioana mulţumită”, a spus fostul număr 1 mondial.

Cei doi soți au trecut prin momente tensionate, ajungându-se chiar la violențe. Cei care au intervenit la ultimul scandal au fost chiar oamenii legii, care de-abia au scos-o pe brunetă din mâinile soțului. Totul a trecut acum, iar cei doi sunt din nou împreună, fericiți.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *