Prima pagină » Cancan » Ileana Sterp a făcut mărturisiri despre problema de sănătate a fiului ei. Ce greșeală simte că face sora lui Culiță Sterp

Ileana Sterp a făcut mărturisiri despre problema de sănătate a fiului ei. Ce greșeală simte că face sora lui Culiță Sterp

21 mart. 2024, 14:25,
în Cancan

Ileana Sterp a povestit în mediul online despre experiența sa la homeopat și despre problema de sănătate a fiului ei.

Ileana Sterp este implicată în mod activ pe internet, unde menține legătura cu cei care o urmăresc. Ea împărtășește zilnic imagini și clipuri video cu activitățile sale, oferind diverse sfaturi online. În această situație, sora lui Culiță a mers cu cei doi copii ai săi la medic pentru un control.

Ileana Sterp a făcut mărturisiri despre problema de sănătate a fiului ei

Ileana Sterp este o mamă fericită a doi copii, Carla și Damir. Ea se ocupă singură de creșterea și educarea lor și se descrie ca fiind o mamă relaxată.

Totuși, la cererea insistentă a mamei soțului său, Ileana Sterp a mers cu cei doi copii la un specialist în homeopatie, unde a încercat să găsească o soluție pentru problema de respirație cu care se confruntă Damir.

„Să vă povestesc un pic despre experiența pe care am avut-o ieri la homeopat. A fost totul bine, a decurs totul bine. Copiii sunt bine, sănătoși, atât că la Damir încă i se mai aude ceva în piept și eram neliniștită.

Trebuia să investighez mai de aproape. Recunosc că sunt prea relaxată. De multe ori, chiar și atunci când este cazul să investighez o problemă mai îndeaproape, eu zic lasă, că o să treacă de la sine. Nu e bine să fiu așa tot timpul. E bine că sunt o mamă relaxată, dar uneori trebuie să iau atitudine. Soacra mea îmi mai spune. Zice: „Ileana, totuși nu e bine, mai trebuie să mergi la un medic.”

E bine să asculți și de oamenii mai mari uneori. Acum avem un tratament. Sper să funcționeze bine și să îi treacă treaba asta din piept când respiră, să nu se mai audă așa ciudat. Încă are niște secreții acolo, care nu sunt eu liniștită cu ele .”, a povestit Ileana Sterp în mediul online.

Ileana Sterp așteaptă un nou copil?

Viața de mămică de doi copii mici poate fi epuizantă uneori, iar Ileana Sterp este una dintre multele mămici care știu cel mai bine faptul că odihna este sfântă în astfel de perioade, doar că există momente în care oboseala se acumulează, iar complicațiile nu întârzie să apară.

Vedeta le-a împărtășit admiratorilor din mediul online că a avut stări de rău destul de mari, ajungând chiar la un moment dat să verse.

În acel moment, toată lumea s-a gândit că este vorba despre un nou copil și că vărsăturile și stările de rău nu sunt decât consecințele unei sarcini. Iată ce răspuns a oferit Ileana când a aflat ce cred majoritatea fanilor ei!

De curând, Ileana Sterp a avut alte griji și le-a mărturisit internauților despre problema de sănătate a fiului ei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`