Prima pagină » Actualitate » Ileana Stana Ionescu, înmormântare cu onoruri la Cimitirul Bellu Catolic. Cu ce regret a murit actrița

Ileana Stana Ionescu, înmormântare cu onoruri la Cimitirul Bellu Catolic. Cu ce regret a murit actrița

01 iul. 2024, 10:33,
BZI.ro, în Actualitate

Ileana Stana Ionescu, care a murit duminică, 30 iunie, va avea parte de o înmormântare cu onoruri la Cimitirul Bellu Catolic. Marea actriță, care și-a petrecut ultimele zile de viață la spital, a fost depusă luni, 1 iulie, la capelă. Ileana Stana Ionescu ne-a părăsit cu un mare regret, și anume că îi era foarte dor de fiul ei, stabilit în America.

Ileana Stana Ionescu s-a stins din viață duminică, la vârsta de 87 de ani. Aceasta se afla în spital de mai bine de două săptămâni. Cu o carieră de peste 60 de ani în teatru și film, marea artistă a interpretat roluri memorabile. În plan personal, aceasta a fost împreună cu Andrei Ionescu timp de 67 de ani, și au trăit o poveste de dragoste cât a viață.

Ileana Stana Ionescu, înmormântare cu onoruri la Cimitirul Bellu Catolic

Regretata actriță Ileana Stana Ionescu, care s-a stins din viață duminică, la vârsta de 87 de ani, va fi înmormântată marți, 2 iulie. Artista va fi înhumată în Cimitirul Bellu Catolic, acolo unde este îngropat un alt mare artist de origine italiană.

Îndrăgita actriță care avea mari probleme de sănătate în ultima perioadă, se afla în spital de peste două săptămâni. Ileana Stana Ionescu s-a retras din viața publică de mai bine de cinci ani, după o carieră de șase decenii în teatru.

Vestea morții actriței a fost anunțată de către Alexandra Velniciuc.

„Dumnezeu să o ierte și să îi odihnească sufletul! Și datorită ei am ales această profesie!”, a scris actrița pe Facebook.

Potrivit surselor Gândul, Ileana Stana Ionescu va fi îngropată marți, 2 iulie, în Cimitirul Bellu Catolic din București. Trupul neînsuflețit al actriței a fost depus luni la capelă. La Cimitirul Bellu Catolic este îngropat cântărețul și compozitorul Florin Bogardo, artist de origine italiană. Acesta a compus celebra melodie „Ani de liceu”, interpretată alături de soția sa, cântăreața Stela Enache.

Ileana Stana Ionescu a murit cu o durere sfâșietoare în suflet

La vârsta de 82 de ani, Ileana Stana Ionescu lua decizia de a se retrage din activitate, având în vedere și starea sa de sănătate. În ultimii ani de viață, ea și-a ocupat timpul cu multe alte lucruri, dar toate făcute alături de partenerul ei de viață de 7 decenii, Andrei Ionescu.

Dar, deși cu o viață plină și cu imense realizări în carieră, exista, totuși, un mare regret al actriței Ileana Stana Ionescu. Într-un interviu recent acordat celor de la Ego.ro, Ileana Stana Ionescu și soțul ei vorbeau cu vădită emoție și mândrie de fiul lor, Andrei Manuel.

Marea actriță s-a stins din viață cu o durere sfâșietoare în suflet, iar marele regret al actriței Ileana Stana Ionescu și, implicit a soțului acesteia, era că de la o vreme îi era foarte dor de el.

„E un sentiment aparte ce nu îmi dă voie să fiu liniștită. Mă apucă tare dorul de el. Vorbim foarte des la telefon, râdem, glumim, e șugubăț tare, el din fire”, spunea Ileana Stana Ionescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *