Prima pagină » Cultural » Ileana Stana Ionescu a fost incinerată. Actorul Andrei Ionescu este un munte de durere

Ileana Stana Ionescu a fost incinerată. Actorul Andrei Ionescu este un munte de durere

09 iul. 2024, 10:40,
BZI.ro, în Cultural

Ileana Stana Ionescu a fost incinerată ieri, 8 iulie, conform ultimei ei dorințe. Actorul Andrei Ionescu (96 de ani), soțul regretatei artiste, este un munte de durere.

Printre lacrimi, la doar câteva ore de la tristul eveniment, acesta și-a adunat puterile și a făcut o serie de declarații dureroase.

Ileana Stana Ionescu a fost incinerată

Trupul Ilenei Stana Ionescu a fost incinerat ieri, pe 8 iulie 2024, la opt zile după deces. Soțul ei, actorul Andrei Ionescu, a vorbit cu tristețe despre această dureroasă despărțire de femeia pe care a iubit-o.

„Este greu, dar Dumnezeu mi-a dat putere! Azi a fost incinerată, apoi urna cu cenușă va fi depusă în cimitirul crematoriului, acolo avem o casetă. Ileana a dorit să fie incinerată, ca să fie lângă mama ei, urmez eu! Oricum nu voia niciodată să vorbească despre moarte, evita subiectul, ea era mai sensibilă, suferise și câteva AVC-uri. După incinerare, am organizat cu ajutorul unor oameni dragi o masă de adio, la un local. I s-a pus poză ei mare, într-un tablou, cei prezenți au fost serviți cu ciorbiță și cu friptură, mâncărurile ei preferate”, a spus Andrei Ionescu pentru Click.

Care este cel mai mare regret a lui Andrei Ionescu

La câteva ore de la tragicul eveniment, actorul Andrei Ionescu a mărturisit că cel mai mare regret pe care îl are este că nu a putut să își ia adio de la Ileana lui.

„Ea a murit în somn, n-am apucat să ne mai spunem ceva, să ne luăm adio. Oricum nici nu mă mai recunoștea, suferise niște AVC-uri. A murit senină, avea un chip atât de senin, am îmbrăcat-o într-o rochie superbă, albă, căreia ei îi plăcea atât de mult, dar pe care nu apucase să o îmbrace. Era atât de frumoasă, Ileana mea!”, a mai spus soțul regretatei Ileana Stana Ionescu, pentru sursa citată mai sus.

Pe 2 iulie 2024, la Capela Cimitirului Bellu Catolic, a avut loc priveghiul actriței Ileana Stana Ionescu. Atmosfera a fost una apăsătoare, marcată de tristețea celor prezenți. Din păcate, la eveniment au participat doar câțiva oameni, iar soțul actriței, Andrei Ionescu, și-a exprimat dezamăgirea vizavi de lipsa colegilor de breaslă. El a mărturisit că se aștepta ca mai mulți oameni să vină să-i aducă un ultim omagiu Ilenei și să-i ofere un buchet de flori.

„Nu a venit multă lume la priveghi, ca să-și ia adio de la Ileana mea, prea puțini au venit să îi aducă o floare, au fost câteva persoane. Păcat! ”, a mai declarat Andrei Ionescu.

Ileana Stana Ionescu a fost incinerată pe 8 iulie, iar soțul ei, actorul Andrei Ionescu, este un monument de durere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *