Prima pagină » Cancan » Ileana și Culiță Sterp, dărâmați de pierderea lui „Ion Șmecherul”. “Efectiv a căzut din picioare”

Ileana și Culiță Sterp, dărâmați de pierderea lui „Ion Șmecherul”. “Efectiv a căzut din picioare”

03 dec. 2021, 10:20,
în Cancan

Ileana și Culiță Sterp sunt mai triști ca niciodată după ce „Ion Șmecherul”, bărbatul pe care l-au făcut celebru pe rețelele de socializare, s-a stins din viață. Artistul și sora lui și-au exprimat tristețea pentru pierderea celui care le făcea zilele mai bune și care le aducea zâmbetul pe buze.

Culiță Sterp regretă enorm faptul că nu s-a mai putut face nimic pentru bărbat, căci el și frații lui îl considerau parte din familie.

Ileana și Culiță Sterp trec prin clipe de coșmar

Deși au încercat să îl aducă pe drumul cel bun, și i-au construit o casă, dependența de alcool și-a spus cuvântul în cazul lui Ion, căci organismul i-a cedat destul de repede, în urma unui infarct:

„Cred că foarte mulți dintre voi știți, ieri am fost supărat tare, a murit Ion Șmecherul, băiatul pe care îl stiți cu toții, că ne făcea să râdem pe Facebook, pe YouTube, era tot timpul binedispus. A încetat ieri din viață săracul. Ne pare foarte rău, din suflet, pentru că era că și un membru al familiei noastre.

El lucra la un unchi de-al nostru, dar noi eram tot timpul aproape de el și mergem pe la el, făceam videoclipuri cu el, ne făcea să râdem, vă făcea pe voi să râdeți. A murit din cauza băuturii, pentru că el bea foarte mult. Noi am încercat să îl aducem pe drumul cel bun, dar era o dependeță pentru el. În seara asta va fi priveghiul, la capela din Gârbova. Cei care sunt aproape pot să treacă pe acolo.”, a declarat Culiță Sterp, pe rețelele de socializare.

Sora lui Culiță a rămas șocată la primirea veștii

Ileana Sterp a recunoscut că moartea bărbatului de care ea și familia ei aveau grijă a adus multă tristețe în sufletele celor care îl știau pe Ion, dar și în inimile celor de acasă, care au ajuns să îl cunoască prin intermediul vlogurilor sau al clipurilor de pe rețelele de socializare:

 “Am aflat că Ion nu mai este printre noi și e trist. Fac asta pentru că sunt foarte multe mesaje în care mă întrebați dacă este adevărat. Credeți-mă că nimeni nu ar face o glumă pe tema asta. Da, din păcate este adevărat.Eu nu știu foarte multe detalii, știu doar că a făcut infarct și efectiv a căzut din picioare și a murit. Medicii au încercat să mai facă ceva, să îl resusciteze, dar nu s-a mai putut face nimic. Asta e tot ce știu eu de la familia mea. Suntem triști cu toții, cred că nu numai noi, ci și mulțimea asta de oameni care l-a îndrăgit pentru starea de bine pe care ne-o dădea mereu. Să ne rugăm pentru sufletul lui.”, a declarat Ileana Sterp, în mediul online.

Internauții au criticat aspru familia Sterp

Internuații s-au împărțit în două tabere și i-au criticat pe membrii familie Sterp.

Un clip video postat de Culiță pe TikTok avea să-i aducă multe critici, atât lui, cât și familiei sale. Artistul a postat în urmă cu puțin timp un filmuleț pe TikTok în care apare alături de mama și frații săi la masă, în timp ce filmau pentru un videoclip.

Frații lui Culiță împreună cu Mama Geta și iubita artistului păreau extrem de fericiți de momentele petrecute împreună.  Acest lucru le-a adus multe critici din partea fanilor.

În timp ce unii internauți i-au felicitat pentru familia frumoasă, alții au fost de părere că membrii familiei Sterp petrec în timp ce Ion se află în sicriu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`