Prima pagină » Cultural » Ileana Lazariuc și Matei Stratan, adevărul despre presupusa relație de dragoste. ,,Sunt doar într-o perioadă de tatonare…”

Ileana Lazariuc și Matei Stratan, adevărul despre presupusa relație de dragoste. ,,Sunt doar într-o perioadă de tatonare…”

19 apr. 2023, 11:23,
în Cultural

Ileana Lazariuc și Matei Stratan au spus adevărul despre presupusa relație de dragoste. Cei doi au fost surprinși în ipostaze tandre de mai multe ori la evenimente mondene, însă nu au dorit să dezvăluie dacă formează sau nu un cuplu. Recent, Ileana Lazariuc și-a sărbătorit ziua de naștere și a avut parte de o petrecere de zile mari. Iată cum s-a afișat vedeta pe rețelele de socializare.

Ileana Lazariuc și Matei Stratan, adevărul despre presupusa relație de dragoste

Ileana Lazariuc și Matei Stratan au fost surprinși de mai multe ori împreună la evenimente mondene, iar gesturile tandre dintre cei doi i-au făcut pe fani să creadă că formează un cuplu. În pofida zvonurilor apărute, Ileana Lazariuc și Matei Stratan nu au dorit să dezvăluie dacă au sau nu o relație. Un prieten al celor doi a oferit câteva detalii care au stârnit și mai multe suspiciuni.

„Încă nu se poate vorbi despre o relație. Matei și Ileana s-au văzut doar de câteva ori. Matei este foarte precaut după ce a fost cu Mădălina Ghenea. Sunt doar într-o perioadă de tatonare. El își dorește o familie, mai vrea chiar încă doi copii și este foarte atent în alegerea viitoarei partenere. Lui Matei nu-i plac relațiile scurte”, a spus un apropiat al lui Matei Stratan.

În prezent, Ileana Lazariuc se dedică profesiei și celor doi copii, iar Matei Stratan se ocupă de afacerile sale care îi aduc sume impresionante în conturi. Ileana Lazariuc se află într-o formă fizică de invidiat și face furori de fiecare dată când apare în lumina reflectoarelor. Vedeta nu ezită să își surprindă fanii de pe Instagram cu fotografii în ipostaze sexy, iar aprecierile internauților nu întârzie să apară.

Cum s-a afișat Ileana Lazariuc de ziua sa

Ileana Lazariuc a împlinit recent 41 de ani și a avut parte de o petrecere discretă alături de cei dragi. Artista a primit mesaje emoționante din partea fanilor, iar mama ei celebră, Anastasia Lazariuc, i-a făcut o urare deosebită.

„Există doar cuvinte frumoase. Nu există lucruri rele. Ce ar putea să dorească o mamă pentru fiica ei? Îi doresc să fie fericită. Îi doresc să se bucure de viață. Nu-mi plac cuvintele lungi, vreau doar să fie sănătoasă, să se bucure de viață, de copii, de tot ce e frumos.”, i-a transmis Anastasia Lazariuc fiicei sale.

Ileana Lazariuc arată spectaculos la vârsta de 41 de ani și face furori de fiecare dată când apare pe scenă sau la tv. Aceasta este activă și pe rețelele de socializare, unde își surprinde fanii cu fotografii în ipostaze îndrăznețe.

Ileana Lazariuc a format un cuplu mai bine de 17 ani cu Alexandru Ion Țiriac, cu care are doi copii. După divorțul discret, artista s-a dedicat celor doi băieți și a rămas în relații bune cu fostul soț. În ultima vreme, Ileana Lazariuc a fost surprinsă împreună cu Matei Stratan, iar gesturile tandre au atras atenția fanilor, care sunt de părere că cei doi formează un cuplu. Artista și celebrul om de afaceri nu au dorit deocamdată să dezvăluie dacă au sau nu o relație. Ileana Lazariuc este extrem de discretă când vine vorba de viața privată și își ține familia departe de ochii curioșilor. După divorțul de fostul soț, aceasta a preferat să fie cât mai departe de lumina reflectoarelor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`