Prima pagină » Cancan ultimă oră » Ileana Lazariuc, apariție inedită în costum de baie, la 40 de ani. Fosta soție a lui Ion Ion Țiriac are o siluetă de invidiat

Ileana Lazariuc, apariție inedită în costum de baie, la 40 de ani. Fosta soție a lui Ion Ion Țiriac are o siluetă de invidiat

13 iul. 2022, 21:00,
BZI.ro, în Cancan ultimă oră

Ileana Lazariuc are 40 de ani și se pare că vârsta este doar un număr în cazul ei, deoarece are o siluetă de invidiat. Fosta noră a lui Ion Țiriac a pozat într-un costum de baie care îi vine perfect și a publicat imaginile pe rețelele de socializare, iar aprecierile din partea fanilor nu au întârziat să apară. Vedeta se bucură de vacanța în care se află, unde petrece timpul pe plajă, la soare.

Fosta soție a lui Ion Ion Țiriac se bucură din plin de vacanța sa și s-a afișat pe rețelele de socializare într-o ipostază inedită, în care a lăsat la vedere silueta de invidiat. Într-un costum de baie albastru, ce pare a fi format din două piese, aceasta a surprins și priveliștea spre mare în spate.

Ileana Lazariuc, apariție superbă în costum de baie

După ce au apărut fotografiile, comentariile fanilor nu au întârziat să apară, iar fanii au încântați de ipostaza în care au văzut-o pe fosta noră a lui Ion Țiriac.

„Ești foarte frumoasă, prietena mea”, „Superbă”, „Ai oprit timpul în loc”, „Cea mai frumoasă de pe planetă.”, sunt doar câteva dintre comentariile internauților.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ileana Lazariuc (@ileanalazariuc)

Ileana Lazariuc este o persoană foarte discretă și nu a vrut să facă publice prea multe detalii din viața ei personală.  În anul 2019, s-a aflat faptul că Ileana Lazariuc și Țiriac junior nu mai formează un cuplu și au decis să se despartă cu doi ani în urmă. Aparițiile lor publice au fost la fel de discrete și niciunul nu a oferit detalii legate de divorțul lor.

Ce relație este acum între Ileana și Ion Ion Țiriac

În urmă cu câteva luni, Ileana a postat o imagine dintr-o vacanță în care a mers alături de copii și fostul soț. Aceasta și-a amintit de un moment când fostul ei partener i-a făcut o fotografie în care a dorit să prindă și soarele puternic și i-a oferit indicații pentru a imortaliza perfect imaginea.

„Când tu ești centrul universului lui. Mișcă-te dreapta și zâmbește, a spus el, lumina soarelui te prinde mai bine din unghiul acela”, a scris Ileana Lazariuc în dreptul unei fotografii postată pe Instastory. În urma postării fostei soții, fiul lui Ion Țiriac a răspuns: „Am vrut să prind apusul în părul tău”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *