Prima pagină » National » Ilan Laufer: „Ce fel de om de stat, ce fel de părinte, ce fel de bărbat, poate spune pe gaura gurii că pedofilii sunt «discriminați»”
Ilan Laufer:

Ilan Laufer: „Ce fel de om de stat, ce fel de părinte, ce fel de bărbat, poate spune pe gaura gurii că pedofilii sunt «discriminați»”

04 aug. 2020, 15:02,
Antonia Ceausu în National

Liderul Platformei Social Liberale, Ilan Laufer, s-a declarat revoltat în urma reacției Guvernului Orban cu privire la la proiectul de lege votat de Parlament cu privire la mărirea pedepselor pentru pedofili și violatori. Membrii Executivului au contestat la Curtea Constituțională a României (CCR) această lege considerând că este o discriminare pentru pedofili și violatori. Ilan Laufer susține că nu înțelege „ce fel de om de stat, ce fel de părinte, ce fel de bărbat, poate spune pe gaura gurii că pedofilii sunt «discriminați»”.

„Toată planeta a ascultat și văzut sutele de victime pe care Jeffrey Epstein le-a abuzat și exploatat sexual. Acesta putea fi oprit încă din 2008, dar a avut „norocul”, folosindu-și conexiunile pentru a ajunge la o înțelegere chiar cu procurorul care îl cerceta pentru faptele săvârșite, efectuând o pedeapsă inadmisibilă de doar un an de zile. Eu, în calitate de tată adoptiv și de viitor tată natural, nu îmi doresc și nu pot accepta ca cei mici să fie lăsați de izbeliște în fața acestor abuzatori.

Cea mai mare crimă săvârșită asupra unui copil este să îi furi inocența, să îl distrugi, fizic și psihic, într-un mod iremediabil. Nicio pedeapsă nu poate reabilita, într-adevăr, suferința produsă victimei, dar, având pedepse exemplare, corecte și eliminând posibilitatea ca acești indivizi periculoși să poată scăpa de închisoare, prevenim alte astfel de tragedii.

Nu pot înțelege ce fel de om de stat, ce fel de părinte, ce fel de BĂRBAT, poate spune pe gaura gurii că pedofilii sunt „discriminați”.

Din contră, în acest moment, criminalii și corupții sunt mult mai aspru pedepsiți decât violatorii și traficanții de persoane! Unde e discriminarea? Refuz să dau curs unei asemenea dezbateri, care frizează demența absolută. Legea TREBUIE adoptată!!
Știți ce ar trebui, în schimb, dezbătut? Modul în care, în plină stare de urgență și de alertă, conform declarațiilor Adrianei Săftoiu în cadrul Comisiei care a anchetat disparițiile copiilor, au dispărut cu 395 mai mulți minori decât în aceeași perioadă a anului trecut!

Sau, cum și de ce, conform datelor furnizate de ANP, au fost eliberați 34 de criminali condamnați pentru omor deosebit de grav, 3 dintre ei având condamnare pe viață și peste 100 de violatori! Anul trecut a fost o întreagă dezbatere la nivelul opiniei publice cu privire la recursul compensatoriu… De ce nu vorbește nimeni despre protecția pedofililor de la nivel înalt, disparițiile copiilor și despre criminalii deosebit de periculoși eliberați condiționat?”, a declarat Ilan Laufer.

Ilan Laufer: „Orbane, lasă-ne că ne duci pe toți în prăpastie”

Ilan Laufer a transmis un mesaj dur la adresa premierului Ludovic Orban. Acesta îl acuză pe prim-ministru de faptul că, sub conducerea sa, 25% dintre românii angajați în mediul privat, au rămas fără locuri de muncă. De asemenea, Ilan Laufer îl consideră pe Florin Cîțu cel mai prost ministru de Finanțe din istoria României și îl încurajează pe Ludovic Orban să nu se mai lase păcălit de acesta.

În încheiere, liderul Platformei Social Liberale îi solicită premierului să renunțe deoarece a avut toate instrumentele necesare pentru a face lucrurile să fncționeze în România, însă nu a făcut nimic constructiv pentru popor.

„ORBANE LASĂ-NE, CĂ NE DUCI PE TOȚI ÎN PRĂPASTIE!

Orbane!!! Sub conducerea ta, 25% dintre românii angajați în mediul privat și-au pierdut locul de muncă de la începutul pandemiei, iar această cifră crește zilnic.

Orbane, nu te mai lăsa păcălit de Florin Cîțu, cel mai slab ministru de finanțe din istoria României!

Orbane, sub conducerea ta, economia României a pierdut peste 7.200 de locuri de muncă zilnic, de la debutul stării de urgenţă şi până pe 15 iulie, iar aceasță cifră va continua să crească odată cu dispariția ajutorului de șomaj.

Orbane, 1 din 4 români care lucrează în mediul privat, și-au pierdut locul de muncă de la începutul pandemiei, iar Cîțu nu a făcut absolut nimic pentru a preveni sau stopa acest fenomen de-a dreptul catastrofal pentru economia românească.

Orbane, lasă-ne! Ai avut toate instrumentele, inclusiv instrumentul numit PSD Ciolacu, la dispoziție pentru a face ceva pentru economia românească dar, din păcate pentru noi, nu ai făcut absolut nimic.

ORBANE LASĂ-NE, CĂ NE DUCI PE TOȚI ÎN PRĂPASTIE”, a declarat Ilan Laufer.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală - pdf
08 septembrie 2024
08 septembrie 2024