Prima pagină » Titlurile zilei » Îl vedeţi?! Acest ieşean cu aere de şmecher a crezut că îi poate păcăli pe judecători! A venit în cârje la instanță, sperând că va scăpa de arest – GALERIE FOTO/VIDEO (EXCLUSIV)

Îl vedeţi?! Acest ieşean cu aere de şmecher a crezut că îi poate păcăli pe judecători! A venit în cârje la instanță, sperând că va scăpa de arest – GALERIE FOTO/VIDEO (EXCLUSIV)

09 mai 2022, 02:00,
Ciprian Nedelcu, în Titlurile zilei

Un ieşean cu aere de şmecher s-a dat lovit, susţinând că ar fi fost agresat de nişte agenţi de pază. Asta, după ce a fost acuzat că ar fi încercat să jefuiască o persoană. Aliodor Damian a sperat că, dacă se va prezenta în cârje la instanţă, va scăpa de gratii. Însă magistraţii din cadrul Judecătoriei Iaşi nu s-au lăsat păcăliţi şi l-au arestat preventiv pentru 30 de zile, sub acuzaţia de tentativă de tâlhărie

Un ieşean care se vrea şmecher a ajuns după gratii la finele săptămânii trecute. Asta, în ciuda faptului că individul s-a dat lovit, susţinând că ar fi fost lovit peste picioare de nişte agenţi de pază.
Astfel, magistraţii din cadrul Judecătoriei Iaşi l-au arestat pe Aliodor Damian, la propunerea anchetatorilor.

„Instanţa admite propunerea de arestare preventivă formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Iaşi în ceea ce îl priveşte pe inculpatul Aliodor Damian. Dispune arestarea preventivă a inculpatului Aliodor Damian sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă de tâlhărie calificată, pe o durată de 30 de zile. Dispune emiterea mandatului de arestare preventivă pe numele inculpatului”, au precizat judecătorii ieşeni.

În ediţiile anterioare, reporterii cotidianului BZI au prezentat un caz similar.

Aliodor Damian, ieşeanul cu aere de şmecher, arestat pentru tentativă de tâlhărie

Demn de remarcat este faptul că decizia nu este definitivă. De altfel, Aliodor Damian a şi contestat-o, în speranţa că va fi pus în libertate în curând. Acum, urmează ca judecătorii din cadrul Instanţei superioare să ia o hotărâre în ceea ce îl priveşte pe ieşean.

Anchetatorii au afirmat că ieşeanul a intrat în vizorul lor în urmă cu câteva zile.

„Inculpatul a fost reținut pentru 24 de ore, sub acuzaţia de tentativă de tâlhărie calificată. Din cercetările efectuate în cauză rezultă că acesta ar fi încercat să jefuiască o persoană, dar fără succes. După reţinere, procurorul de caz a propus arestarea sa preventivă pentru 30 de zile”, a declarat Dragoş Bordianu, prim-procurorul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi.

În ediţiile anterioare, reporterii cotidianului BZI au prezentat un caz similar.

Individul din cârje, certat cu legea

Mai mult, oamenii legii spun că Aliodor Damian a fost dus la sediul Judecătoriei Iaşi în cârje, deoarece acesta susţine că nu se poate deplasa.

„Inculpatul foloseşte acele cârje susţinând că ar fi fost agresat de către nişte agenţi de pază şi că nu s-ar putea deplasa altfel”, a adăugat Dragoş Bordianu, prim-procurorul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi.

În realitate, spun oamenii legii, ieşeanul ar fi încercat să îi impresioneze pe magistraţi, pentru a scăpa de arest, însă nu i-a ieşit „pasienţa”.

Surse judiciare spun că, în trecut, individul a mai avut probleme cu legea. Acum, ieşeanul cu aere de şmecher speră ca judecătorii să îl creadă că ar fi fost agresat, că nu se poate deplasa fără ajutorul cârjelor şi că nu poate sta după gratii din acest motiv.

 

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *