Prima pagină » Razboi în Ucraina » Îl trădează gesturile pe Vladimir Putin? Ce spun savanţii despre starea de sănătate a preşedintelui rus – VIDEO

Îl trădează gesturile pe Vladimir Putin? Ce spun savanţii despre starea de sănătate a preşedintelui rus – VIDEO

22 apr. 2022, 11:11, 1 ,
în Razboi în Ucraina

Starea de sănătate a preşedintelui rus a fost pusă sub semnul întrebării de când a ordonat invazia în 24 februarie. Experţii sugerează că Vladimir Putin fie ia steroizi, fie urmează un tratament de chimioterapie, dat fiind faptul că fata şi gâtul liderului rus sunt umflate în ultimele apariţii.

starea de sănătate a preşedintelui rus, Vladimir Putin si Serghei Soigu

Starea de sănătate a lui Putin a fost pusă sub semnul întrebării de când a ordonat invazia în februarie

Starea de sănătate a preşedintelui rus Vladimir Putin

Experţii bănuie că starea de sănătate a preşedintelui rus se poate observa din ultimele imagini video apărute în online, şi se pare că ele trădează un cancer în faza terminală. Clipul video apărut recent cu preşedintele Vladimir Putin strângând masa cu mâinile în timpul unei întâlniri televizate cu ministrul Apărării, Serghei Şoigu, a dat de bănuit savanţilor.

Potrivit publicaţiei Washington Examiner, despre Serghei Şoigu exista informaţii că a suferit de probleme cardiace.

Starea de sănătate a lui Putin a fost pusă sub semnul întrebării de când a ordonat invazia în februarie. În ultimele apariţii, faţa şi gâtul liderului umflate sugerează că fie acesta ia steroizi, fie urmează tratament de chimioterapi, spun experţii. Potrivit publicaţiei ruse de investigaţie Proekt, Vladimir Putin a fost vizitat de un medic specializat în cancer tiroidian de 35 de ori şi de un specialist de 59 de ori între 2016 şi 2020.

Se bănuieşte că preşedintele rus Putin ar putea lua doze mari de steroizi pentru o problemă de spate, a declarat Fiona Hill, un expert în Rusia care a servit în administraţiile prezidenţiale americane.

„Puţin nu arată atât de grozav. Este foarte umflat. Ştim că s-a plâns că are probleme cu spatele. Chiar dacă nu este ceva mai rău decât atât, ar putea fi că ia doze mari de steroizi sau ar putea fi altceva. Se pare că există o urgenţă pentru asta, care poate fi determinată şi de factori personali”, a spus Hill.

În acest sens, Dmitri Peskov, purtătorul de cuvânt al Kremlinului, a negat informaţiile despre deteriorarea sănătăţii lui Putin de-a lungul anilor, inclusiv la începutul acestei luni când a fost întrebat dacă Putin a suferit o intervenţie chirurgicală pentru cancer tiroidian.

starea de sănătate a preşedintelui rus, Vladimir Putin si Serghei Soigu

Potrivit publicaţiei Washington Examiner, despre Serghei Şoigu exista informaţii că a suferit de probleme cardiace

Planul preşedintelui Putin privind Ucraina

Într-un alt plan de idei, un fost general comandant al Armatei Statelor Unite ale Americii în Europa, a vorbit despre situaţia actuală din Ucraina şi a făcut câteva previziuni legate de viitoarele mişcări ale Rusiei.

Din perspectiva generalului în rezervă, Ben Hodges, planul preşedintelui Putin privind Ucraina implică în special o presiune imensă pe armata rusă. Acest lucru ar fi evident de vreme ce se apropie data de 9 mai, una simbolică pentru naţiune.

„Cred că presiunea asupra personalului pentru a cuceri în sfârșit Mariupol înainte de 9 mai este imensă. 9 mai, desigur, este sărbătorit în Rusia ca fiind sfârșitului celui de-al Doilea Război Mondial sau ceea ce ei numesc Marele Război Patriotic. Este o paradă uriașă în Piața Roșie în fiecare an. Deci, evident, trebuie să se întâmple ceva pentru a arăta ca o victorie pe 9 mai. Cred că această dată are importanță acolo”, a spus fostul comandant al Armatei SUA în Europa.

Oficialul american a mai spus că ceea ce am putut observa în ultimele şapte săptămâni a fost un efort prost gestionat de către armata rusă, supraestimandu-şi în totalitatea capacitatea de a putea face față conflictului.

În acest sens, amintim că starea de sănătate a preşedintelui rus a fost pusă sub semnul întrebării de când a ordonat invazia în 24 februarie

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *