Prima pagină » Titlurile zilei » Îl știți pe nea Costică ghicitorul? La el merg bogații Iașului să-și afle viitorul! I-am aflat secretul. Iată cum reușește să prezică totul – FOTO (Exclusiv)

Îl știți pe nea Costică ghicitorul? La el merg bogații Iașului să-și afle viitorul! I-am aflat secretul. Iată cum reușește să prezică totul – FOTO (Exclusiv)

31 dec. 2021, 02:00,
Andreea Pădurescu în Titlurile zilei

Vești îngrijorătoare pentru noul an! Ieșeanul care a ghicit viitorul a mii de persoane vorbește despre ce ne va aduce anul 2022 și spune că un sfert din populația lumii va muri. Costică Dumitriu a descoperit harul ghicitului în urmă cu mai bine de 50 de ani, iar de atunci mii de persoane din toată țara apelează la ajutorul lui. Cei mai mulți vor să știe viitorul în dragoste

Într-un sat de la marginea Iașului stă cel mai vestit ghicitor din județ! Costică Dumitriu are 78 de ani și este cunoscut pentru previziunile sale care s-au adeverit de multe ori. Mii de persoane apelează la „harul” lui pentru a-și afla viitorul. Ieșeanul care practică acest obicei de mai bine de 50 de ani vine cu vești proaste pentru noul an. Acesta spune că foarte multe persoane își vor găsi sfârșitul în 2022 și va fi un an foarte greu. Pe bătrânul prezicător, reporterii BZI l-au găsit în locuința lui modestă din comuna Vlădiceni, județul Iași, abia întors din spital, după o operație grea la rinichi. Nea Costică ghicitorul, așa cum îi spune lumea, se teme pentru viitor, știind deja ce urmează.

„Lumea a fost dată peste cap cu pandemia asta, dar nu totul este adevărat. Nu tot ce vedem este adevărat, realitatea e împărțită în două. Oamenii sunt bulversați și nu știu încotro să o apuce. Anul 2022 va fi un an mai zbuciumat ca 2021 și va fi un an foarte greu, cu foarte mulți morți. Aproximativ un sfert din populația lumii va muri și nu doar din cauza pandemiei, vor fi foarte multe catastrofe și în concluzie va muri foarte multă lume. E o inerție pozitivă și există o putere foarte mare că se va mai împuțina lumea”, a declarat Costică Dumitriu, ghicitor din Vlădiceni, Iași.

Costică ghicitorul, unchiul ÎPS Calinic Botoșăneanu: „I-am prevestit de când avea 8 ani că va fi un mare preot!”

Înaltpreasfințitului Părinte Calinic Botoșăneanu, Arhiepiscopul Sucevei și Rădăuților, Calinic Dumitriu, după numele din buletin, este nepotul ghicitorului Costică. Unchiul înaltului prelat susține că i-a prevestit încă de când era mic copil că va ajunge un mare preot. Încă de atunci a știut și a simțit că ceea ce spune el se adeverește și toți din jurul lui rămâneau uimiți. Tot felul de persoane au început să-l caute pentru a-i cere ajutorul. Nea Costică ghicitorul și-a prezis și lui viitorul, știind chiar că va ajunge să fie operat la rinichi, dar nu i-a fost frică niciodată.

„Eu eram copil când am început să simt unele lucruri, iar ce spuneam eu, observam că se adeverește. Îmi amintesc că i-am spus nepotului meu îPS Calinic Botoșăneanul, când era foarte mic, avea doar 8 ani, că va ajunge preot și om mare. Încă de atunci am văzut cum va arăta viitorul lui și așa a și fost. El avea 8 ani și eu 25 când i-am zis și alte multe lucruri, și erau adevărate. Eu trăiesc cu ideile pozitive și așa oamenii au auzit de mine. Veneau la mine și nu puteam să nu le zic, și toate s-au adeverit, altfel m-ar batjocori lumea. Eu am știut și pentru mine că mă voi îmbolnăvi, știam de mult că voi ajunge să mă operez. Văd tot ce urmează și simt ce urmează să se întâmple”, a declarat Costică Dumitriu, ghicitor din Vlădiceni, Iași.

Nea Costică, ghicitorul din satul Vlădiceni: „Sunt persoane care se tem de mine, unii spun că am draci, că lucrez cu diavolul, dar nu am nimic, sunt perfect normal”

Medicii și avocații din Iași bat la poarta ghicitorului pentru a-și afla viitorul în iubire, dar și oamenii simpli care îl întâlnesc pe stradă îl întreabă ce le pregătește viitorul. Costică Dumitriu ar fi trebuit să locuiască într-un palat și să aibă o avere considerabilă la câți oameni îi calcă pragul, însă el face totul din plăcere și din când în când îi mai lasă cineva o mică atenție. Ghicitorul locuiește într-o casă modestă, cu două camere, alături de soția lui.

„Mă caută foarte multă lume, medici, avocați, oameni importanți din Iași, oameni simpli, vecini, persoane din alte județe. Mă întreabă tot felul de lucruri, vor să știe despre viitor, dar cele mai multe întrebări sunt din dragoste. Foarte multă lume suferă din dragoste. Vor să știe dacă se vor despărți, vor să știe dacă se vor mai împăca cu persoana iubită, dacă se vor căsători, dacă persoana cu care conviețuiesc este ursitul sau ursita. Puțini sunt cei care mă întreabă dacă se vor îmbogăți sau cât vor trăi. Eu le spun direct ce îi așteaptă, chiar dacă unii dintre ei pleacă suferind. Nu le iau bani, ei îmi mai lasă pe masă, dar nu le-am cerut niciodată. Sunt persoane care se tem de mine, unii spun că am draci, că lucrez cu diavolul, dar nu am nimic, sunt perfect normal. Atâta timp cât voi mai fi sănătos, voi ajuta în continuare pe oricine are nevoie de mine”, a adăugat Costică Dumitriu, ghicitor, Vlădiceni, Iași.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`