Prima pagină » Cultural » Din lumea filmului » Il mai stii pe baiatul cu broastele din „Liceenii”? Cum arata acum

Il mai stii pe baiatul cu broastele din „Liceenii”? Cum arata acum

07 dec. 2018, 13:35,
în Cultural
a:3:{s:7:"site_id";i:3;s:6:"old_id";i:75405;s:8:"site_url";s:15:"cultural.bzi.ro";}

Costin Marculescu, cunoscut si ca baiatul cu broastele din “Liceenii”, a inceput cu dreptul actoria cu rolul avut in celebrul film, insa a trecut timpul si a acesta a intrat intr-un con de umbra.

A preferat sa se ocupe de alte lucruri, a avut o scoala de manechine, si a lasat actoria deoparte. Implicat in diverse scandaluri de-a lungul timpului, Marculescu s-a schimbat vizibil de la rolul care l-a facut cunoscut. A mai luat in greutate, iar timpul si-a pus amprenta asupra lui.

A vrut sa se sinucida

Marculescu intrase intr-un mare impas, atunci cind iubita sa, Samira, a decis sa se desparta de el. Cei doi au impreuna o fetita, iar atunci cind s-a vazut singur, Marculescu a avut un moment cind s-a gindit sa se sinucida:

„Ei uite ca dusmanii mei si-au vazut visul cu ochii. De fapt, o sã-l vada in scurt timp. Costin Mãrculescu nu o sa mai fie. Sper sã fie multa lume la mine la cimitir la Bellu la cit bine am facut la lume si la cat am putut bucura spectatorii de teatru si telespectorii TV. Atat am putut”, postase Marculescu.

Din fericire, Marculescu a revenit la ginuri mai bune.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
21 octombrie 2024
21 octombrie 2024