Prima pagină » Cancan » Îi verifică Cristina Șișcanu telefonul lui Mădălin Ionescu? „În viață poți să ai surprize…”

Îi verifică Cristina Șișcanu telefonul lui Mădălin Ionescu? „În viață poți să ai surprize…”

29 ian. 2024, 14:25,
în Cancan

Cristina Șișcanu a recunoscut că verifică telefonul soțului ei. Vedeta este foarte activă pe platformele de socializare, unde împărtășește cu urmăritorii săi din mediul online fotografii și videoclipuri cu activitățile sale de zi cu zi.

Cristina interacționează frecvent cu urmăritorii săi, exprimându-și gândurile și sentimentele. Prin urmare, de-a lungul timpului, soția lui Mădălin Ionescu a fost sinceră și transparentă, și așa a câștigat simpatia publicului. Cu toate acestea, de data aceasta, într-un moment de sinceritate, prezentatoarea TV a făcut o mărturisire neașteptată pe platformele de socializare.

Îi verifică Cristina Șișcanu telefonul lui Mădălin Ionescu?

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de peste 13 ani, iar în tot acest timp, conform spuselor blondei, soțul ei nu i-a dat niciodată motiv de gelozie. Cu toate acestea, Cristina Șișcanu a dezvăluit că verifică periodic telefonul soțului său, de cinci ori pe an, pentru a se asigura că totul este în ordine.

„O să vă fac o mărturisire. Eu știți că sunt transparentă, directă, spun ceea ce gândesc fără menajamente. Eu sunt o soție relaxată. Nu stau ca pe ace, nu sunt stresată. Știu foarte bine ce fel de relație avem. Simt că suntem în regulă, că avem acea conexiune puternică, nu este nicio problemă, însă, totuși, din când în când, mai fac o cercetare mică. Din când în când însemnând de două-trei ori pe an.

Hai să ziceam cinci. Fac o verificare în telefonul lui. O verificare naturală. Mă mai uit așa din când în când. Puțin pe WhatsApp, SMS-uri, puțin pe rețelele de socializare. Fac așa o analiză, să văd ce se întâmplă pe acolo. Atât. Apoi las timpul să treacă și când îmi amintesc eu că e ok să mai fac o verificare din când în când, iar. Nu mai mult, de cinci ori pe an.

Cred că aș fi geloasă dacă ar exista motive sau dacă ar avea un comportament nepotrivit. Nu îmi dă motive, dar o verificare din când în când eu zic că e sănătoasă. Nu să devii obsedată. Așa, din când în când, ai făcut verificarea, totul e curat, totul e bine, perfect. Eu fac lucrul ăsta să văd dacă instinctele mele și al șaselea simț este încă acolo și funcționează. Niciodată nu am găsit ceva care să mă pună pe gânduri. În viață poți să ai surprize, așa că e bine să fim un pic prevăzătoare. ”, a mărturisit Cristina Șișcanu pe Facebook.

Cristina Șișcanu și-a scos casa la vânzare

Cristina Șișcanu și-a scos casa la vânzare, în toamna anului trecut, deoarece are nevoie de o locuință mai spațioasă pentru familia ei. La acea vreme, soția lui Mădălin Ionescu anunța că vinde vila complet mobilată și utilată. Totuși, la câteva luni bune de când Cristina Șișcanu a făcut anunțul, nimeni nu s-a arătat interesat de achiziționarea locuinței.

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu sunt căsătoriți de 12 ani, din mariajul lor rezultând o fiică, pe nume Petra. Anterior, soțul vedetei a mai avut un mariaj și mai are doi copii, un băiat și o fată. Din păcate, Filip, băiatul lui Mădălin Ionescu, se confruntă cu o condiție medicală deosebită, însă Cristina Șișcanu este o mamă foarte grijulie. Cu toate acestea, vedeta nu mai face față și vrea să-și angajeze o menajeră.

Recent, Cristina Șișcanu a dezvăluit că îi verifică telefonul lui Mădălin Ionescu de cel mult cinci ori pe an.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *